christelijke datingsite en community
  • Check dagelijks de homepage!
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Christelijke datingsite en community - Funky Fish

website van het jaar award 2021 - categorie daten Christelijke datingsite en singlescommunity Funky Fish is met zo'n 19000 protestante en katholieke singles de populairste christelijke datingsite en singlescommunity van Nederland en België. Zoek je een leuke, duurzame liefdesrelatie met een christelijke vrouw of man? Maak dan gratis een datingprofiel aan en leg contact met andere vrijgezelle christenen. Gereformeerd, katholiek of evangelisch, allerlei kerkstromingen zijn vertegenwoordigd op deze christelijke datingsite. Mailen, chatten, daten, bloggen, groepen oprichten, of evenementen organiseren; het kan hier allemaal. Daten en vrienden maken is nog nooit zo fun(ky) geweest!
Deze christelijke datingsite is in 2002 opgericht en heeft de ambitie om zoveel mogelijk singles aan een duurzame liefdesrelatie te helpen.

Datingsite en community nieuws

duurzaam liefdesgeluk, © iStock

Ontdek de 4 pijlers van blijvend liefdesgeluk

Wat is het geheim van gelukkige (echt)paren? Wetenschappers en relatie-experts Kloens & Van Duijn hebben ruim 10 jaar onderzoek gedaan naar duurzame liefdesrelaties. In dit artikel delen we hun belangrijkste ontdekkingen.
vrouw met laptop veilig internetdaten, © Surface

9 tips voor veilig internetdaten

Talloze singles vinden jaarlijks de liefde van hun leven via een datingsite of dating app. Helaas voelt bijna 50% van de vrouwen zich onveilig bij het gebruik van een dating app en 20% van de mannen. Hoe date je veilig via internet?
Funky Fish
Daten doe je samen
Ik ben
Ik zoek
Mijn geboortedatum

Dating succesverhaal

Marina en Boaz, © Marina en Boaz

Succesverhaal - Marina en Boaz

Hoewel Marina (32) niet van plan was veel te schrijven op FunkyFish.nl, schreven en chatten ze best een tijdje met Boaz. “Ik werd eigenlijk al een beetje verliefd op Marina tijdens het chatten, zonder dat ik haar in het echt gezien had,” bekent Boaz (32).
Jan-Willem en Joceline, © Jan-Willem en Joceline

Succesverhaal - Joceline en Jan-Willem

Jan-Willem (32) zat nog niet zo lang op FunkyFish.nl en wachtte vooral af of de dames op zijn profiel zouden reageren. “Ik vond het spannend om zelf te reageren. Gelukkig kreeg ik vrij snel bericht van Joceline (32). Vanaf het begin af aan was dat een leuk contact.”
Chris en Sofie, © Chris en Sofie

Succesverhaal - Sofie en Christiaan

De 31-jarige Sofie ontving vaak korte berichten op datingsite FunkyFish.nl," vertelt ze. "Berichtjes in de trant van 'Hey, hoe is het?'. Dat spreekt mij niet aan. Christiaans bericht maakte indruk door zijn steengoede introductie. Daar had hij echt moeite in gestoken en goed over nagedacht." Christiaan, 38 jaar, had dus meteen beet...
Maartje en Sander, © Maartje en Sander

Succesverhaal - Maartje en Sander

De eerste twee dates van Maartje & Sander waren dates zoals iedereen ze kent. Maar hun derde date was buitengewoon. Lees hier het mooie verslag van hun bijzondere liefdesgeschiedenis.

Over deze christelijke datingsite

Waarom Funky Fish?


Aan het overwegen om lid te worden? Twijfel niet langer. FF is de grootste, christelijke datingsite en community van Nederland en België. Andere Nederlandse, christelijke datingsites claimen ook dat ze de grootste zijn, maar dat is onjuist. FF heeft de grootste database met christelijke singles en vrijgezellen.

Tienduizenden christelijke mannen en vrouwen tussen de 18 en 75 jaar staan op deze datingsite ingeschreven. Duizenden singles hebben hier hun partner gevonden, of hebben nieuwe vrienden gemaakt!

Verder is Funky de goedkoopste christelijke datingsite. Je kunt je gratis en vrijblijvend inschrijven, en zelfs gratis mailen!

FF bestaat sinds eind 2002. Ons team heeft 20 jaar ervaring en kan bestempeld worden als kundig en betrouwbaar. Je bent in goede handen.

Dus ben jij christen? Romantisch en sociaal ingesteld? En op zoek naar een relatie? Dan kun je hier contact maken met tienduizenden andere christelijke singles. Ben je op zoek naar christelijke vrienden, gezelligheid, of wil je praten over je geloofsleven? Ook dan zit je hier goed. FF kent een grote, vriendelijke community.

Wat is Funky Fish?


FF is een christelijke datingsite en community. Verder is het een bedrijf, dat deze datingsite en community beheert. FF biedt Nederlandstalige, Engelstalige en Duitstalige christenen een online platform om met elkaar in contact te komen, te netwerken, en te genieten van elkaars gezelschap. FF heeft een oecumenische grondslag en brengt evangelische christenen, protestanten en katholieken van allerlei denominaties via haar platform bij elkaar.

Je kunt hier gratis een profiel aanmaken en meteen beginnen met mailen. Je kunt, wanneer je lid bent, je ook aanmelden bij verschillende interessegroepen en hier chatten over allerlei onderwerpen of deelnemen aan de diverse uitjes die door de groepsleden worden georganiseerd. FF organiseert zelf ook reizen en evenementen.

Doelstelling


De oprichter van deze datingcommunity kreeg in 2002 een roeping van God om een online community te starten. Een platform waarop christenen vanuit de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten, en relaties en vriendschappen aan kunnen gaan. En van daaruit het christelijk geloof delen en zich in kunnen zetten voor een betere wereld.

De mensen achter FF dienen vanuit Jezus' woord: "Heb je naaste lief als jezelf en God boven alles."

FF behoort niet tot een specifieke kerkstroming en valt te bestempelen als oecumenisch. Wij streven naar onderlinge samenwerking, eenheid en begrip tussen de verschillende christelijke protestantse en evangelische denominaties en katholieke parochies.

Na 20 jaar kunnen wij met zekerheid zeggen dat God FF zegent. Velen hebben hier nieuwe vrienden gemaakt en hun geloof hervonden. En duizenden singles hebben hier hun partner ontmoet!