christelijke datingsite en community

Emiel en Esmeralda ontmoetten elkaar in de Coronatijd

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 26-01-2024 09:24
Emiel (31) en Esmeralda (29) waren slechts twee maanden lid van de dating app Funky Fish toen ze elkaar in februari 2021 online ontmoetten, midden in de Coronatijd.

Emiel stuurde het eerste bericht, omdat de profieltekst van Esmeralda hem hiertoe uitdaagde. Al snel waren ze aan het chatten en daarna videobellen. Na twee weken besloten ze af te spreken en te gaan wandelen.

Emiel: “Het was midden in de coronatijd, dus wandelen was bijna de enige optie. Maar dat was helemaal niet erg, zo hadden we lekker de tijd om te babbelen!”

Hoewel er al gevoelens waren ontstaan tijdens het chatten en bellen, sloeg de vonk tijdens de eerste echte date helemaal over.

Esmeralda: “Er volgden snel nog een paar dates en afspraakjes, en niet lang daarna hadden we officieel een relatie. Het goede gevoel is nooit meer weggegaan en zo zijn we nu Mr. en Mrs. smiley

Esmeralda: “Grappig verhaal. In het begin ging het bijna helemaal mis. Emiel had per ongeluk twee cijfers van zijn telefoonnummer omgewisseld, dus toen ik ging appen naar dat nummer kwam ik uit bij ene Niek! Gelukkig werd dat snel opgelost en konden we tot in de kleine uurtjes appen!”

Emiel: “We vullen elkaar heel goed aan. Esmeralda geeft energie en enthousiasme, terwijl ik heel rustig ben. Verder delen we een aantal interesses waar we samen van kunnen genieten. En we hebben beiden dezelfde slechte smaak in humor, vooral woordgrapjes doen het altijd goed bij ons!”

Esmeralda: “Een ander grappig verhaal. We zijn een keer midden in de zomer op 3000m hoogte op een Oostenrijkse berg gaan sleeën in onze veel te zomerse outfit. Dat was natuurlijk ijskoud! We hebben ons kapot gelachen.”

Emiel: “Vrienden en familie reageerden heel positief op onze internetrelatie. Funky Fish is bekend in onze omgeving. We kennen meerdere stellen die elkaar gevonden hebben via deze christelijke datingsite.”

Emiel en Esmeralda zijn in juni 2023 getrouwd.
LEES OOK
Liefde op de digitale golf: William en Rianne\'s succesverhaal William en rianne ©
Liefde op de digitale golf: William en Rianne's succesverhaal
Succesverhaal - Marina en Boaz Marina en Boaz ©
Succesverhaal - Marina en Boaz
Succesverhaal - Joceline en Jan-Willem Jan-Willem en Joceline ©
Succesverhaal - Joceline en Jan-Willem