christelijke datingsite en community
  • Ga er even lekker tussenuit!
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Christelijke vakanties en reizen - Funky Fish

[onload.misc_FunkyFishTravel;ope=js] Zin in een strand- of avontuurlijke vakantie met leuke medechristenen? Boek dan een reis via Funky Fish – de populairste christelijke community en datingsite. FF organiseert samen met een betrouwbare, christelijke reisorganisatie scherp geprijsde, strand-, actieve en culturele vakanties in o.a. Duitsland, Kroatië, Oostenrijk en Italië. De vakanties zijn niet alleen voor singles, maar je zult begrijpen dat er wel veel singles meegaan.

Klimmen, duiken, zeilen, surfen, zonnen, wandelen en stedentripjes, er is van alles te doen op een FF vakantie. Onze reisleiders staan je bij, en zijn leuke mensen met veelal een leraren- of outdooropleiding en opgeleid om jouw verblijf goed te laten verlopen. Met Funky Fish reizen ben je beter uit!

Zoals je bent gewend van FF bieden wij een goede prijs-kwaliteit-verhouding en werken wij vanuit een modern-christelijke identiteit. Iedereen die zich christen voelt, is welkom en laten we in zijn waarde. Protestant of katholiek. Reformatorisch of evangelisch. Samen met jou willen we genieten van al het moois dat God ons heeft gegeven en elkaar inspireren tijdens de groepsbijeenkomsten. Tijdens de reis zullen er op enkele momenten ook bijbelstudies plaatsvinden. Verder is het vooral genieten en vakantie vieren!

Reisaanbod

Christelijke vakanties en reizen - Funky Fish in samenwerking met:
SingleCamps