christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Marina en Boaz

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 05-09-2022 10:08
“Boaz stuurde mij als eerste een berichtje, met de vraag of ik het pretpark Phantasialand kende,” vertelt Marina, die inmiddels met Boaz getrouwd is. “Van kinds af aan is dat al mijn favoriete pretpark, dus ik reageerde meteen enthousiast.” Boaz: “Misschien niet zo wijs voor iemand van dertig om over attractieparken te beginnen in een eerste bericht, maar het pakte gelukkig goed uit!”

Een beetje verliefd…

Hoewel Marina niet van plan was veel te schrijven op Funky Fish, schreven en chatten ze best een tijdje met elkaar. “Ik werd eigenlijk al een beetje verliefd op Marina tijdens het chatten, zonder dat ik haar in het echt gezien had,” bekent Boaz. “Het duurde best een poosje voordat we onze eerste date hadden, maar we woonden ook dan ook drie uur rijden van elkaar vandaan.”

Eerste date op de Efteling

Boaz en Marina spraken af om samen de Efteling te bezoeken. Boaz ging erheen met vlinders in zijn buik, Marina was vooral nieuwsgierig. Zij zag hun eerste ontmoeting nog niet als een echte date, zegt ze. “Ik zag het eerder als een afspraak om samen wat leuks te gaan doen. Mijn insteek was in eerste instantie dus vooral vriendschappelijk.”

Terug aan de chat

Als liefhebbers van attractieparken, konden Boaz en Marina hun hart ophalen in de Efteling. Voor Marina was het een primeur want zij was er nog niet eerder geweest. Na een gezellige dag met veel geklets keerden ze beiden huiswaarts. “Eenmaal thuis zijn we meteen weer aan de chat gegaan,” zegt Marina. “Mijn gebruikersnaam was ‘Aniram’: dat is mijn naam maar dan achterstevoren gespeld. Boaz had dit een lange poos niet door. Ik heb hem wel verteld dat het Marina betekende, maar dit was hij weer snel vergeten. Het is een wonder dat we bleven daten, haha!”

Een stel met veel overeenkomsten

Boaz en Marina kregen verkering en zijn inmiddels getrouwd. Boaz: “Ik ben dol op Marina’s lach en kookkunst. Allebei willen we altijd alles perfect hebben als we gasten krijgen. Maar het belangrijkste vind ik dat ze ook leeft met de hemelse Vader, en dat je die band heel goed proeft bij haar.” Marina: “Ik ben blij dat we dezelfde Vader in de hemel kennen, en dat we in relatie met Hem samen mogen groeien. Verder hebben we dezelfde ideeën over de toekomst en vergelijkbare hobby’s, wat ook fijn is.”

Pretparken, dierentuinen en zwembaden

Boaz: “We wonen prachtig, net over de grens in Duitsland. Wellicht komen er ooit kinderen en mogen we nog lang genieten van onze tijd samen in de naam van Christus.” Marina: “We leven nu bijna een jaar samen op ons favoriete plekje en we hopen nog veel leuke dingen te ervaren samen.” Boaz: “Ik verwacht een toekomst vol bezoekjes aan pretparken, dierentuinen en zwembaden…”

Vistip

Tot slot delen Marina en Boaz nog graag een date-tip. Marina: “Normaal gesproken gaan mensen voor een eerste date meestal naar een restaurant of bioscoop. Ik zou zeggen: ga eens wat op zoek naar iets bijzonders wat jullie allebei leuk vinden, en geniet daar samen van, terwijl je elkaar leert kennen.” Boaz: “Zwemmen is bijvoorbeeld leuk! Online ook. Krijg je geen visje aan de haak, probeer dan eens wat out-of-the-box intro berichtjes te schrijven!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Emiel en Esmeralda ontmoetten elkaar in de Coronatijd La Vie by Anne ©
Emiel en Esmeralda ontmoetten elkaar in de Coronatijd
Liefde op de digitale golf: William en Rianne\'s succesverhaal William en rianne ©
Liefde op de digitale golf: William en Rianne's succesverhaal
Succesverhaal - Joceline en Jan-Willem Jan-Willem en Joceline ©
Succesverhaal - Joceline en Jan-Willem