christelijke datingsite en community

Over seks gesproken, deel 2

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 28-04-2022 13:48
Het onderwerp seks maakt de tongen los, blijkt uit de feedback die we kregen op ons eerste artikel over singles en seks. In dit vervolgartikel een greep uit de reacties, aangevuld met onze terugkoppeling.

“Ik heb jullie eerste artikel over seksualiteit gelezen en ik juich de aandacht ervoor toe! Ik denk dat dit een onderbelicht onderwerp is binnen de kerk. Ik worstel zelf ook met vraagstukken. Het boek ‘Seks zoals God het bedoeld heeft’, van Wilkin van der Kamp, heeft mij erg geholpen.”

“Goed dat jullie dit onderwerp bespreekbaar maken. Wat ik nog een beetje mis in het verhaal is aanraking. Sommige single christenen worden zelden liefdevol aangeraakt, terwijl dit een fysieke behoefte is die ieder mens heeft. Aanraking hoeft niet per se seksueel te zijn.”

“Een goed begin, dit artikel. Wel nog weinig. Ik miste de behoefte aan genegenheid die singles ook hebben (niet verwarren met seks!).”

“Mooi artikel over seks. Hoe ga je daarmee om als je geen partner hebt? Dat is zeker iets waar veel singles tegenaan lopen. Als je al langer single bent is dit best moeilijk. Om geen seks te hebben bedoel ik.”

“Mijn dominee zei een keer dat elke seksuele handeling...
Word Goudvis als je het hele artikel wilt lezen.
LEES OOK
Internationaal daten via Funky Fish iStock ©
Internationaal daten via Funky Fish
Hoe kies je een partner? iStock ©
Hoe kies je een partner?
Bindingsangst, verlatingsangst en hechting iStock ©
Bindingsangst, verlatingsangst en hechting