christelijke datingsite en community

Kip, ik heb je!

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 24-03-2022 14:35
Van 2013 tot 2017 was Paul lid van Funky Fish. Na een pauze vanwege ziekte schreef hij zich in 2019 opnieuw in. Tijdens het browsen viel zijn oog op Daniëlle. Zij leek hem een leuke meid. Hij probeerde verschillende keren met haar in contact te komen, maar zijn pogingen mislukten steeds...

Daniëlle had haar account op inactief gezet omdat ze een relatie had: “Toen het uit was, wilde ik kijken of ik zonder extra kosten weer op Funky kon. Gelukkig was dat mogelijk. Mijn account werd gewoon weer geactiveerd, maar ik bleek onbereikbaar te zijn. De IT-helpdesk van Funky Fish heeft dat toen voor me opgelost.”

De aanhouder wint
Pauls geduld werd beloond. Eindelijk kon hij doen wat hij al maanden wilde: Daniëlle een berichtje sturen. “Binnen een week hadden we onze eerste date! Het was een lunchafspraak”, vertelt Danielle enthousiast. “We zijn blij dat wij dit net een maand voor de eerste lockdown hebben kunnen doen!”

Verliefd, verloofd...
Paul en Daniëlle waren er al snel van overtuigd dat ze bij elkaar hoorden. “Na onze eerste date al!” zegt Daniëlle. “Vervolgens spraken we wekelijks af. Op 1 juni 2020 hebben we elkaar vriendschapsringen gegeven, op de locatie van onze eerste date. We hebben daar een vaste tafel en zijn er ook wezen high-tea'en. Op 14 augustus 2021 zijn wij daar verloofd, in het gezelschap van mensen die ons dierbaar zijn.”

Huwelijk in het vooruitzicht
Na veel dagjes uit en twee geslaagde vakanties met elkaar, gingen Paul en Daniëlle samenwonen. Daniëlle: “Ik heb eerst gekeken of ik zou kunnen aarden in de woonplaats van Paul. Dit bleek prima te kunnen. In september 2020 ben ik bij hem ingetrokken. We hebben een samenlevingsovereenkomst laten opstellen en op 14 juni 2022 gaan we trouwen! Daarna blijven we in principe heerlijk in ons huidige huis wonen met onze lieve kat Tijger.”

Bruiloft met kippensoep
“Toen Paul mij eindelijk had bereikt via FunkyFish.nl dacht hij bij zichzelf ‘kip, ik heb je’. Daarom komt er kippensoep op ons bruiloftsmenu. We kunnen samen lachen en huilen en – heel belangrijk – ons katholieke geloof delen. We zeggen regelmatig tegen elkaar: er is geen gekkere katholiek dan jijzelf.”

Op ieder potje past een dekseltje
De bemoediging die Paul en Daniëlle ander leden van FunkyFish.nl willen meegeven, is: “Geef nooit op, op ieder potje past een dekseltje, ook al zit je in een diep dal. De ander kan je eruit helpen. Zo zijn wij ook gestart.”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Een geluk bij een ongeluk Maartje en Sander ©
Een geluk bij een ongeluk
Beet bij het eerste bericht Chris en Sofie ©
Beet bij het eerste bericht
Huisje, boompje, beestje Esther en Gerwald ©
Huisje, boompje, beestje