christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Esther en Gerwald

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 03-06-2022 16:31
Toen Esther zich inschreef bij FunkyFish.nl besloot ze haar lidmaatschap actief te gebruiken om er het maximale uit te halen: “Ik wilde geen energie steken in nieuwe vriendschappen maar echt op zoek gaan naar een partner.” En die vond ze al na een paar weken, in de persoon van Gerwald, met wie ze in 2019 in het huwelijksbootje stapte.

Doelgerichte aanpak

Esthers aanpak was doelgericht: “Als ik geen goed gevoel had bij een berichtje dat ik kreeg of geen interesse in de ander, dan stuurde ik een vriendelijk bedankje en gaf ik meteen ook aan dat de interesse niet wederzijds was.” Daarnaast benaderde ze mannen die haar leuk leken, zoals Gerwald.

Dit is hem!

Esther: “Ik zag dat Gerwald op mijn profiel had gekeken, waarna ik op het zijne keek. Zijn profiel en persoon spraken mij erg aan.” Ze trok de stoute schoenen aan en stuurde Gerwald een berichtje. “Later zei een vriendin van mij toen ze zijn profiel zag: ‘Es, dit is hem!’ En ze had nog gelijk ook!”

Vertrouwd gevoel

Gerwald was blij dat Esther het initiatief tot contact nam: “Ik durfde haar niet te schrijven omdat ze op haar profiel had staan dat ze op zoek was naar iemand met pit, en ik mezelf niet op die manier zag.” Liefde op het eerste gezicht willen ze het niet noemen, maar ze hadden wel “gelijk een leuke klik met een vertrouwd gevoel en gedeelde interesses.”

Dagje Scheveningen

Na wat app- en mailverkeer kwam het enkele weken later tot een date, op Scheveningen. Gerwald: “Het idee was om eerst een kopje koffie te drinken en daarna te gaan glowgolfen, maar het breidde zich al snel uit naar samen uit eten, een filmpje pakken en de dag afsluiten onder een mooie sterrenhemel op het strand.” Esther: “Dat glowgolfen was erg leuk, omdat we bezig waren en ondertussen lekker ontspannen konden praten. Ik vond het zo leuk dat ik het ook op mijn vrijgezellenfeest heb gedaan.”

Twee zielen, één gedachte

Esther en Gerwald zijn zielsgelukkig met elkaar. Voor Esther is Gerwald haar steun en toeverlaat: “Hij steunt mij in wat ik doe en daarin kunnen wij elkaar ook goed versterken. Bij Gerwald kan ik echt mezelf zijn. Zijn liefde is onvoorwaardelijk.” Gerwald vindt Esther lief, mooi en intelligent: “Ze ziet er schattig uit maar is tegelijk ook een pittige tante die haar mening laat horen. Een heerlijke vrouw die haar mannetje staat. Ze heeft mij niet nodig maar kiest er toch voor om bij mij te zijn!”

Samen oud en gelukkig worden

Op de vraag naar hun verdere plannen, antwoordt Esther: “Heel cliché; maar dan toch huisje, boompje, beestje!” In augustus 2019 zijn we getrouwd, en sinds eind 2020 wonen we in ons eigen nieuwbouwhuis. Dus vooral samen oud en gelukkig worden” Gerwald vult aan: “De volgende stap is een mooi gezinnetje stichten.”

“En ze leefden nog lang en gelukkig...”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Daniëlle en Paul Daniëlle Smit ©
Succesverhaal - Daniëlle en Paul
Succesverhaal - Karla en Herco Karla en Herco ©
Succesverhaal - Karla en Herco
Succesverhaal - Ingrid en Robert Robert en Ingrid ©
Succesverhaal - Ingrid en Robert