christelijke datingsite en community

Leukere dates met de juiste vragen

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 28-04-2022 13:47
Online chatten we wat af, maar in real life staan we vaak met de mond vol tanden. Ben je klaar met dates waarop je zwijgend tegenover elkaar zit? Succesvol daten begint met goede vragen stellen. Stel de juiste vragen om het hart van de ander te veroveren.

Geslaagde dates bestaan vaak uit goede gesprekken. Het soort conversaties waarin je het achterste van je tong durft te laten zien. Gedachtewisselingen waarin je van elkaar ontdekt hoe je in het leven staat. Hoe breng je zo'n gesprek op gang?

Originele vragen

Je kunt een standaard praatje over jezelf houden. De ander een paar voor de hand liggende vragen stellen. Niet te ingewikkeld, lekker veilig. Maar hoe zou het zijn om elkaar verrassende vragen te stellen? Best kans dat er dan een levendig gesprek op gang komt, met interessante wederzijdse ontboezemingen. Hoe kom je aan originele vragen?

Kaarten op tafel

Sets met vragenkaarten zijn handige hulpmiddelen voor speelse en inzichtelijke ontmoetingen. Probeer eens de gratis Android app Leuke vragen voor tijdens een eerste date. Ben je meer van de traditionele kaarten? Bekijk dan eens Mag ik je wat...
LEES OOK
Daten tijdens de corona crisis - in 5 stappen Guus Baggermans ©
Daten tijdens de corona crisis - in 5 stappen
Verlang je naar lichamelijk contact? istock ©
Verlang je naar lichamelijk contact?
Waarom een gezond zelfbeeld belangrijk is bij daten iStock ©
Waarom een gezond zelfbeeld belangrijk is bij daten