christelijke datingsite en community

FunkyFish.nl Website Van Het Jaar 2019!

Nieuws door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 24-03-2020 13:13
FunkyFish.nl heeft gisteravond tijdens De Website Van Het Jaar award show voor de tweede keer de prijs voor Beste Datingsite gewonnen. Relatieplanet.nl pakte wederom de prijs voor Populairste Datingsite. Funky Fish werd tweede in deze categorie.

Funky Fish laat hiermee andere genomineerde websites als Parship.nl, Lexa en Second Love achter zich. Het kleine team achter de christelijke datingsite is dan ook enorm trots, verrast en vereerd dat ze deze belangrijke publieksprijs weer hebben gewonnen.

We willen hierbij iedereen bedanken die op ons heeft gestemd! Jullie zijn geweldig. Wat een eer en steun in de rug. We gaan het komend jaar hard aan de slag met jullie feedback.

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland.

Het Nederlands publiek heeft haar stem uitgebracht in 37 categorieën. Alle websites werden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie zijn twee prijzen uitgereikt: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De 'Beste Website' is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De 'Populairste Website' is de site met de meeste stemmen.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Coronacrisis John Cafazza ©
Coronacrisis
Hartverwarmende reacties lip ©
Hartverwarmende reacties
Funky Fish beheerders regelmatig uitgescholden iStock ©
Funky Fish beheerders regelmatig uitgescholden
Reacties (1)
  • super, van harte gefeliciteerd. Trots op jullie.. (en op ons allemaal..)
    geertrude | 18-01-2020 | 10:50 | NL