christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Hartverwarmende reacties

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 24-06-2020 14:58
Onlangs publiceerden we een artikel met een kijkje achter de schermen bij je favoriete datingsite. Zo valt te lezen dat funkyfish.nl wordt beheerd door een klein team van moderators, waarvan de meeste vrijwilligers. Dit team is 7 dagen per week bezig met het keuren van foto's en profielen en het beantwoorden van vragen. Hoewel het merendeel van de vragen die binnenkomen netjes wordt afgehandeld, krijgt het beheerteam steeds meer te maken met negatieve berichten, die soms zo ver gaan dat beheerders worden uitgescholden.

Hart onder de riem
De reden waarom we dit artikel hebben geplaatst is omdat we hopen op een stukje bewustwording en cultuurverandering. De moderators willen graag met respect worden behandeld.
Wat we niet hadden voorzien is dat het artikel viral ging! Op social media kregen we veel reacties en zelfs Groot Nieuws Radio besteedde er aandacht aan. Via de helpdesk kregen we honderden(!) reacties binnen met alleen maar positieve en bemoedigende woorden. Een kleine greep uit de reacties:

- "Hey beheerders! N.a.v. jullie laatste blog: ik heb eigenlijk niets dan lof voor jullie werk! De keren dat ik iets heb gemeld hebben jullie het snel en netjes opgepakt. En de vormgeving vind ik heerlijk: lekker duidelijk, zonder overbodige poespas. Ga zo door!"-

- "Na al die vreselijke berichten gelezen te hebben, vond ik dat ik niet gewoon weg kon klikken, maar jullie even een hart onder de riem moest steken! Wat een nare berichten! Ik vind jullie toppers! Ik hoop, hoe moeilijk ook, dat jullie dit je niet aantrekken. Het berichtje van de eerste vrijwilliger/beheerder die het geloof een beetje kwijt aan het raken is, maakte me verdrietig. Blijf bij God, Hij is de enige die nooit teleurstelt!! Al zijn alle mensen om je heen zo onaardig, God staat met open armen op je te wachten om je verdriet weg te nemen. Vele sterkte en wijsheid met deze berichten en vooral: Het ene oor in, het andere uit!"

- "Zojuist het artikel over het uitschelden van FF medewerkers gelezen. Even van mijn kant een berichtje dat jullie prima bezig zijn! Wellicht niet de meest perfecte en 'esthetisch verantwoorde' site maar who cares. Blijf zo doorgaan wat mij betreft.

Ps ik hoop inderdaad ooit weer normaal naar dat FF logo te kunnen kijken" -

- "Ik las net al die negatieve opmerkingen die jullie krijgen. Wat durven mensen tegenwoordig veel te zeggen vanachter hun schermpje.
Het is al 10 jaar geleden dat ik op jullie site zat, maar toch deed het me wat toen ik die berichten las.
Ik wil jullie even laten weten dat ik alleen maar hele leuke herinneringen over heb gehouden aan jullie site en veel lieve mensen heb leren kennen via meetings en het aquarium.
Inmiddels al 11 jaar gelukkig met mn fishje en ons 2e kindje is al op komst.
Onthoud vooral al die mooie dingen waar jullie voor zorgen met jullie site! Ga zo door! Gods zegen!"


Ontzettend bedankt!
Namens alle medewerkers van Funky Fish: ontzettend bedankt voor de moeite die jullie hebben genomen om ons een bericht te sturen. Het doet ons enorm goed om de positieve woorden te lezen en het motiveert ons om door te gaan met dit waardevolle werk. We zijn ontroerd door de bemoediging in het geloof, dank daarvoor!
LEES OOK
Funky Fish beheerders regelmatig uitgescholden iStock ©
Een kijkje achter de schermen bij de grootste, christelijke
Reacties: 0