christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Funky Fish beheerders regelmatig uitgescholden

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 30-10-2019 13:38
Op FunkyFish.nl gebeuren veel mooie dingen. De afgelopen 17 jaar hebben er talloze ontmoetingen tussen singles plaatsgevonden. Vele vriendschappen en relaties zijn op de site ontstaan. Er zijn huwelijken gesloten, kinderen geboren en mensen zijn tot geloof gekomen. Wij zijn daar, als team Funky, best trots op. Daar doen we het tenslotte allemaal voor.

Klein team krijgt steeds meer negatieve berichten
Wat veel mensen waarschijnlijk niet weten is dat de site wordt beheerd door een klein team van beheerders, waarvan de meeste vrijwilligers. We zijn 7 dagen per week bezig met het keuren van foto's en profielen en het beantwoorden van vragen. Hoewel het merendeel van de vragen die binnenkomen netjes wordt afgehandeld, krijgen wij steeds meer te maken met negatieve berichten. En die berichten gaan best wel ver. Een paar voorbeelden.

- "Jezus wat een kutsite zijn jullie! facking triest kk lijers. Krijg allemaal lekker de kanker! stelletje kankermongolen. ik steek jullie kantoor in de fik !!!" -

- "iets" gewijzigdsmiley de bestaande prima opmaak is verruild door broddelwerk, het lijkt nergens naar Zonder grafische opleiding kunnen jullie er beter afblijven Robin!,verander het maar weer gauw terug naar de oude opmaak want je zult er ongetwijfeld meer negatieve reacties op hebben gekregen van de esthetisch meer bewuste visjes hier (om het nog even niet te hebben over mijn grafische opleiding, diploma, ervaring en de daaruit voortvloeiende vruchtbare contacten met toonaangevende grafici BNO in Nederland)" -

- "k kan jullie site ook gwoon plat laten legge, was gister ook na jullie onterechte afwijzing van mijn profielfoto. maar ik deed t niet eens. hackers zijn t gwoon glijk al met me eens eigenlijk zou ik jullie moeten laten ontbinden op grond van discriminatie. poepveeg amber! Jullie zijn gewoon zo. Zielig. Spannende echte mensen laten jullie niet toe en mijn profielfoto met baard en kersmuts is ook weer afgekeurd tegen jullie eigen regels in. Wat een stelletje zielige zeurpieten zijn jullie of u. Jullie blijven maar smoezen verzinnen om mij te weigeren bij gebrek aan beter. Alleen maar onzin wat je uitkraamt. Ik heb funky fish zitten testen en volgens mij poepen jullie in je broek dat ik niet zo'n mak dom lammetje ben die jullie de les lezen maar een echte christen martelaar. (En ik zou jullie moeten martelen met je half gare niet wettige redenen om mij ongegrond te weigeren) (Maw. pleur maar op met julie gare site en onwettelijke redenene om mij hoe dan ook te blijven blocken) " -

- "Wat een verschrikkelijke, neppe tering website is dit, zeg!! Niemand die je antwoordt, fake dus, behalve als je net geen Goudivis bent. Neppe profielen aanmaken, wat laag Funky Fish en ik heb daar alle bewijzen voor opgeslagen! Het ga je niet goed, ik zal iedereen vertellen hoe slecht en nep FF is! Totaal niet gelovig doch arrogant, neppe profielen en geen hond die terug schrijft. Ik heb geen dag kunnen genieten van uw stommiteit, leugens, bedrog en het feit dat u uw eigen klanten negeert maakt het nog erger! En zeg niet 'wij maken ook kosten', want dat is een grote KUTsmoes! U verdient al veel aan advertenties, en daarnaast sta ik in mijn recht door het feit dat u mij belazerd heeft en mijn Goudvis voor een WEEK lang hebt afgenomen, dat noem je in klassiek Nederlands: oplichterij, stelen en bedrog!"-

- "De site wordt steeds slechter met veel wereldsgezinde mensen. Ook de vagina-teken van vis en stip gaat mij steeds meer ergeren. Ik vind dit niet christelijk. Volgens mij is dit de reden waarom er zoveel slechte verhalen naar buiten komen. Wat een blindheid van jou kant. Van h. Geest moest ik van dit datingsite af, omdat het steeds meer een heidens en wereld ding aan het worden is. Dat jij dat niet ziet, zegt denk ik meer over jouw onwetendheid en misschien blindheid. Als jij Jezus volgt moet je open staan voor deze dingen. Maar omdat jij de wereld meer liefhebt dat het Evangelie, zou jij niet eens voor FF werken ik heb vrede met God door jou zo aan te spreken en van het datingsite af te gaan "-

- "Jullie zijn schijnheilige mensen! Ik ben netjes aan het daten maar er wordt alleen naar die klagende vrouwen geluisterd die naar mij niet reageren maar wel een klacht gaan indienen bij de redactie. Dat jullie je christen durven noemen! Stelletje zakkenvullers! En vooral die Suus dat is een kansloos figuur die een minderwaardigheidscomplex heeft en dat op anderen afreageerd! Haar tijd komt nog wel! " -


Reactie van de beheerders
De meeste reacties kunnen wij, de beheerders, goed aan. Maar we zijn ook mensen, en als de reacties te persoonlijk worden, dan kan het ons raken.

- "De meeste reacties doen me niet veel, maar ik heb wel eens slecht geslapen omdat iemand je persoonlijk aanvalt. Waar ik ontzettend slecht tegen kan, als men je wegzet als 'geen goede christen'. Je zou denken dat je als christen juist niet zou mogen 'oordelen'. Dat veroordelende, daar word ik echt kwaad om. Om eerlijk te zijn; sinds ik bij Funky Fish werk, ben ik enorm zoekende geworden in het geloof. Ik heb even afstand genomen van het geloof. Eigenlijk doordat ik zo vaak met negatieve reacties te maken krijg, twijfel ik oprecht of ik een goede christen ben." - (A)

"Als beheerder ben ik bezig om het voor mensen zo aangenaam mogelijk te maken op de site. Lukt ze iets niet, dan bieden we hulp. Is er technisch iets aan de hand, dan proberen we het z.s.m. op te lossen. We staan open voor het beantwoorden van vragen met elkaar de site 'schoon' te houden van mensen die hier met de verkeerde intenties zijn. M.a.w; we zijn dienend bezig en zetten ons beste beentje voor om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de leden.
Soms komen er vervelende, zelfs nare reacties/berichten binnen. Dat is niet leuk om te lezen als je beseft dat we zo ons best doen. Je krijgt het gevoel je te willen/moeten verantwoorden, terwijl dat niet nodig is. De reacties zijn vaak onterecht. Niemand op de site kent je, niemand weet wat er achter de schermen gebeurd. Het zou fijn zijn als men je het vertrouwen geeft dat er wordt gehandeld naar de algemene voorwaarden en dat dingen niet zomaar gebeuren. Als je wordt gewaarschuwd, kan je dat maar beter serieus nemen want dat doen we niet zomaar. Luister je niet, dan zijn de consequenties voor de ander, niet voor ons.
Afstand nemen van de reacties die men mailt is dan ook het beste wat een beheerder kan doen. Men kent je niet persoonlijk, heeft geen idee hoe je in elkaar steekt. Het aantrekken van negatieve reacties is dan ook onnodig (al is het niet leuk om te lezen)." - (R)

"Ik kan de meeste reacties goed relativeren, maar laatst was er iemand die mij als persoon aanviel. Hij kwetste me, hij kent me niet en zei echt lelijke dingen over me. Ik vond het moeilijk om het los te laten, want het ging echt onder mijn huid zitten. Het is als een klein zaadje wat veel sneller groeit dan een positief zaadje. Ik was blij dat ik mijn hart kon luchten bij de medebeheerders, die de juiste dingen tegen me zeiden op het moment dat ik het niet zag zitten."- (S)


Steun Funky Fish en onze beheerders
We hangen niet graag de vuile was buiten, maar we wilden dit toch een keer met jullie delen, in de hoop op een cultuurverandering. Wij zijn niet perfect en hebben niet alle middelen om alle vragen snel op te lossen of aanpassingen aan de website te doen, maar we doen ons best. Dus mocht je met de helpdesk in contact komen, behandel ons dan graag met respect. Als je een bericht schrijft, kijk en denk even goed na voordat je het naar ons verstuurt.

Wil je de beheerders een hart onder de riem steken? Stuur dan een leuk berichtje via de helpdesk.

PS Sorry als je nu niet meer normaal naar ons logo kunt kijken smiley
LEES OOK
Hartverwarmende reacties lip ©
Naar aanleiding van het artikel Beheerders Uitgescholden
Reacties: 0