christelijke datingsite en community

Seksdate

Column door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 20-10-2018 08:56
Het leek wel ‘Week van de seks’ op Funky Fish. Diverse columns en blogs hadden de afgelopen dagen seks als onderwerp. Van Swipers vergelijken (FF verses Tinder), over seks praten op je (1e) date tot aan ‘serial singles’ en feiten en fabels over seks. Niet toevallig denk ik, nadat de redactie van dit zinderende aquarium op 2 oktober het artikel ‘Over seks gesproken, deel 2’ op de homepage plakte. Prima artikel wat mij betreft en prettig onbevooroordeeld.

Al enige tijd zat het idee in mijn hoofd een column te schrijven over seksdates. Gezien de thematiek van de afgelopen week lijkt dit me het geschikte moment. Aanleiding is een artikel over seksdates via FF. In het bewuste artikel vertelt een jonge vrouw dat ze via FF meerdere seksdates heeft gehad en hoe dat een plek had in haar leven. Hoewel haar verwachting was dat mannen op een site als FF hier niet zo mee bezig zouden zijn bleek dat niet het geval. Overigens steekt de vrouw ook een hand in eigen boezem (excusez le mot), legt de schuld niet expliciet neer bij ‘de mannen’. Ze vertelt eerlijk over haar eigen keuzen. Waarvoor respect.

Het artikel bleef bij me hangen. Naast dit artikel ken ik wat verhalen van mensen die seksdates hebben gehad. Ook ken ik verhalen van vrouwen in mijn omgeving die regelmatig benaderd worden op FF met verzoeken tot en zo lijkt het hier soms meer op Tinder dan we denken.
Ergens kan ik wel begrip opbrengen voor mensen die deze vorm van contact met elkaar zoeken. Mijn vraag zit er meer in waarom mensen dat hier doen, op Funky Fish? Wat maakt dat iemand die vooral seks zoekt hier beland? In plaats van dat hij/zij een account aanmaakt op Tinder?

Is een seksdate tussen 2 gelovigen net iets ‘beter’ dan wanneer je zo’n date hebt via Tinder? Is het te opvallend wanneer je als gelovige op Tinder zit? (je hebt toch die app op je telefoon staan en leg dat maar eens uit op een verjaardag). En hoe check je hier op FF of mensen dan met hetzelfde doel contact zoeken? Plompverloren een berichtje sturen? Hopen dat iemand aanhaakt (terwijl de rest je blokkeert)? Verhullend taalgebruik in het aquarium en hopen dat de ‘boodschap’ wordt opgepikt?

Kortom, ik ben benieuwd naar drijfveren, motivatie en ideeën over seksdates via Funky Fish. Welke mensen zitten hier vooral met dat doel? Daar zou ik graag meer over weten. Daarom geef ik jullie de kans te reageren en me daar over te vertellen. Wie ben je? En maakt dat je doet wat je doet? Via Funky Fish. De verhalen over de dates an sich mag je achterwege laten, ik ben vooral benieuwd naar wie jullie zijn en jullie beweegredenen. Tof als je reageert. Kan anoniem.

Bij voldoende reacties schrijf ik daar mijn volgende column over. En zal ik jullie daarin niet veroordelen, want dat is niet mijn intentie.

Klik hier om een reactie achter te laten.
LEES OOK
Verrassend Funky Fish ©
Verrassend
De Serial Single Funky Fish ©
De Serial Single
Two beautiful birds Pixabay ©
Two beautiful birds