christelijke datingsite en community

Happy single zijn, lukt je dat?

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 18-03-2022 14:30
‘Hoe gaat het met de liefde? ... Nog steeds single?! ... Kieskeurig zeker?’ Mocht je niet al aan jezelf twijfelen, dan ga je het door dit soort vragen wel doen. Je krijgt bijna het idee dat er iets mis is met je, zeker wanneer je al een tijd alleenstaand bent.

Meestal zijn het bezorgde familieleden, meelevende vrienden en goedbedoelende kennissen die zulk soort vragen stellen. Mensen die het beste met je voor hebben en je een fijne relatie met een leuke partner gunnen. Zij beseffen niet dat ze zout in de wond strooien met hun vragen, dat ze de moedeloosheid die je als single kunt ervaren hiermee versterken. Hoe ouder je bent, hoe pijnlijker je vragen over je single-zijn kunt ervaren, zeker wanneer je ook een kinderwens hebt.

Overal happy singles en verliefde koppels

Sociale media maken het er niet beter op. Op Facebook of Instagram zie je foto’s en filmpjes van gelukkige bruidsparen en schattige baby’s, alleenstaande vrienden die zich als happy singles profileren en verliefde vrienden die hun liefdesgeluk breed uitmeten. Niet dat je je vrienden het geluk misgunt, maar ‘je single-zijn omarmen’ is soms al moeilijk genoeg zonder de confrontatie met de (oprechte...
Word Goudvis als je het hele artikel wilt lezen.
LEES OOK
Bindingsangst, verlatingsangst en hechting iStock ©
Bindingsangst, verlatingsangst en hechting
Singles Boeken Top 10 Pixabay ©
Singles Boeken Top 10
Overlevingstips voor Valentijnsdag Pixabay ©
Overlevingstips voor Valentijnsdag