christelijke datingsite en community

Wegwijs Voor Man/Vrouw

Column door , , Reacties: 1, Nederlands
Oh waar, oh waar is die evenementenhal nou?! Als ik ‘m niet gauw vind, is m’n tentamen alweer voorbij... terwijl ik nog door de bushbush van een bedrijventerrein ren! Waarom is dat tentamen nou verplaatst van die ijskoude tentamenzaal bij ‘t ziekenhuis naar één of andere obscure evenementenhal? En natuuuuuuuuurlijk heb ik de routebeschrijving thuis laten liggen. Maar volgens de conducteur bij die infobalie op het station was ‘t heel makkelijk te vinden...

Ja, als je links en rechts uit elkaar kan houden, tenminste. Kijk. Ik als cliché vrouw heb een ander soort routebeschrijving nodig. Zoiets als het volgende:
“Je gaat de deuren uit, dan kom je bij een parkeerplaats met alleen een zandpaadje naar rechts. Dat zandpaadje loop je af. Dan zie je in de verte de IKEA. Da’s een groot blauw gebouw. Voor de IKEA ligt een splitsing, en daar ga je links. Aan de kant van de weg staan allemaal witte beelden. In de vorm van een dansend aapje met satéprikkers en een hond die zijn poot optilt boven een verlepte tulp. Als je die ziet loop je in de goede richting. Loop zo door, dan kom je onder een viaduct door. Daarna kom je voorbij een aantal volkstuintjes genaamd “Vrederust” en een outlet-store met daarvoor een beeld van een konijn op een wereldbol. Als je daar voorbij bent, kom je bij een kruising en daar ga je rechts, dan zie je aan het eind van dat weggetje voorbij dat elektriciteitsding dat op een UFO lijkt, een veredelde bowlingbaangebouwiets. Da’s die evenementenhal. “

Maar nee, de conducteur was een man, en gaf me de volgende aanwijzingen:
“Deuren door, gelijk naar rechts, bij stoplichten links, dan rechts.“ En dat heb ik gedaan. Maar nog steeds heb ik die evenementenhal niet gevonden. En ondertussen zwerf ik nu al een half uur rond.

Zucht. Daar gaat m’n tentamen... Gefrustreerd ga ik aan de kant van de weg zitten. Naast een reiger, die van schrik opvliegt. Ik ga wel terug (als ik de terugweg tenminste vinden kan) en vraag de weg nog wel een keer...Of zal ik nog even doorlopen, tot aan die kruising daar? Dat doe ik dan maar.

En dan zie ik in de verte de evenementenhal. Woehoe! Gevonden!
Hè, vond ik in alles maar zo makkelijk de weg...
Log in om te reageren.
LEES OOK
Familiefoto De Jong ©
Familiefoto
Bluf Helene ©
Bluf
Kwijt Copyright unknown ©
Kwijt
Reacties (1)