christelijke datingsite en community

Stalker

Column door , , Reacties: 0, Nederlands
Twitter:
Dacht ik na ongeveer een jaar èindelijk van je af te zijn, ziet het er naar uit dat je er wéér aankomt.

- zucht-

Meteen loopt er van alles in het honderd en het zal er nog om spannen of je twee goede bekenden van mij gaat plagen komende donderdag, wanneer ze terugkomen van een reis door Australië, Nieuw Zeeland, Bali et cetera.

Daar waar je goed bekeken kan worden is er weinig aan de hand, maar op plekken waar de beveiliging niet goed bij kan, dreigt het één warrige boel te worden. Jammer voor jou is, dat je rookt. Hierdoor kun je véél beter in de gaten gehouden worden en kunnen er plannen en procedures opgesteld worden om met jou om te gaan.

Gelukkig zijn de mensen minder onder de indruk van jouw doen en laten dan vorig jaar. Wel ligt het aan de verschillende beveiligers of ze jouw storende gedrag negeren of er een plan voor bedenken.

Ook in andere landen is doorgedrongen dat jij er weer bent. In overleg met elkaar bedenken de hiervoor aangewezen hoogwaardigheidsbekleders een plan dat internationaal gevolgd gaat worden, om zo min mogelijk last van jou te hebben…

Wanneer jij weer verdwijnt weet niemand precies. Ook kan niemand bij voorbaat al zeggen wat de beste manier is om jou kwijt te raken. Verder is ook nog niet bekend hóe jij het voor elkaar hebt gekregen om na een jaar nogmaals te voorschijn te komen en of er iets tegen te doen is, zodat jij niet jaar na jaar blijft langskomen.

Jou tegenhouden zal een lastige zaak blijven, maar wie weet worden de mensen die er over gaan er wel steeds handiger in!

Doe je op de terugweg ook al je kleine broertjes en zusjes de groeten? Neem ze alsjeblieft ook meteen mee terug naar huis!

Goede reis en hopelijk niet tot ziens…
Log in om te reageren.
LEES OOK
Zorgen Voor Morgen Eeuwen Later unknown ©
Zorgen Voor Morgen Eeuwen Later
Gij Zult Het Vermijden Uitstellen De Spotter ©
Gij Zult Het Vermijden Uitstellen
Spiekbriefje Van Een Examen-Surveillant unknown ©
Spiekbriefje Van Een Examen-Surveillant