christelijke datingsite en community
 • Wat vind je van deze blog?
 • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
 • Dan is dit de site voor jou!
 • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
 • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Stoere bink, Adriano ©

Dat wat ons scheidde

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 107 | funked: 4 | reacties: 3
Jouw ziel verbonden
met die van mij in liefde

het licht schijnend
sterk over alles

wat wij diep
van binnen zijn

Geboren worden licht
belast met

wat het verleden
teweeg gebracht heeft

de striemen die
littekens achterlaat

op de horizon
van het heden

dat weerkaatst in
ieders gezicht

Op zoek naar die
vonk van verbinding

raak ik het
spoor bijster

middelpunt in alles
wat ons scheidt

Biddend stem
ik mij weer af op U

Uw goedertierenheid biedt
trouw zorg barmhartigheid

luisterend voorbij
gedachten de stemmen

die duisternis opriepen
in mijn denken

kom ik terug
geleid door Uw Geest

die de waarheid
in alle talen optekent

liefde vertaalt naar
ieder mensenhart
 • Wonder

  Afgelopen week was ik op Terschelling, prachtig eiland mooie natuur en heel veel zon. Kortom een heerlijke midweek. Voorafgaand thuis lag er een stapel boeken in mijn kast die klaar lagen om gelezen te worden, daarvan legde ik er enkele apart. Een va...
 • Help mij!

  Dit is geen noodroep. De kreet komt voort uit een ontdekking die ik maandagmiddag deed. Ik heb in mijn vorige blog geschreven over hoe ik mijn hele leven moeite had met de woorden ‘Ik hou van jou’. Dat zette een ander gegeven in werking. ...
 • Word er van mij gehouden?

  Deze even dramatische als realistische vraag hangt vandaag boven mijn hoofd. Doordat ik bang was voor de reactie van mijn vriendin over iets dat belangrijk voor mij was. Oké ook dat zal ik vertellen, of ik wel loyaal zou zijn, voelde ik mij he...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01