christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Geen idee wat hier staat, misschien heeft het wel helemaal niks met liefde te maken haha. , Blauwtje ©

Vul maar in!

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 1201 | funked: 0 | reacties: 1
Het kan jullie niet ontgaan zijn... er zijn maar liefst 24.000 en nog wat mensen lid van Funky Fish. Wow, zoveel? Ja, zoveel!

Nu kan het gewoon niet anders dan dat er met zoveel mensen natuurlijk ook heel veel te vertellen is. En dan bedoel ik niet dingen die over Funky Fish gaan, ook al is het natuurlijk altijd een briljant onderwerp om te schrijven over de flesjes die onbeantwoord blijven, de date met die bijzondere dame die eraan komt of het gebrek aan lijn in de chat waar maar liefst 13 gesprekslijnen door elkaar lijken te lopen.

Nee, ik bedoel leuke en ook minder leuke dingen die mensen meemaken in hun dagelijkse leven, de interesses die ze hebben en de bijzondere ontmoetingen.

Om het wat makkelijker te maken voor mensen die menen dat ze niet of slecht kunnen schrijven (*1), heb ik een voorbeeldje. Na het kopiëren en plakken, hoef je alleen maar wat in te vullen, of aan te vullen en hier en daar wat wegstrepen. En voila: je blog is klaar!

-- * -- * -- * -- * -- * -- * -- * --

Titel: mijn avontuur

Het was niet zo lang geleden / gisteren / vanochtend * dat ik op mijn fiets stapte / m'n auto startte / op m'n paard sprong *. Het leek een dag als vele anderen te worden, ik had niet verwacht wat ik nu zag / ontdekte / meemaakte *.

Niet ver van mijn straat / dorp / stad / supermarkt / .... * zag ik dat Sinterklaas / Yes'R / mijn neef / Yolanthe / .... * aan de kant van de weg stond met pech / koffie *. Eerst dacht ik nog dat ik niet goed wakker was, maar ik moest hier het mijne van weten / mijn kans waarnemen * . Hij / zij * leek in een andere wereld / niet helemaal helder / in shocktoestand * te zijn. Dus gooide ik mijn fiets in het gras / parkeerde mijn paard in de berm / reed mijn auto bijna tegen een lantaarnpaal *.

Ik kwam dichterbij en riep zijn / haar * naam. Hij / zij * reageerde niet / nauwelijks / wazig / .....* Ik gaf hem / haar * wat klapjes / een kopje koffie / een tabletje druivensuiker * en keek haar/ hem * lang en doordringend / een beetje ongerust / vol liefde * aan. Hij / zij * reageerde wel heel ....... en ik dacht nog: "wat ...... hier nu?" Terwijl ....... (vul naam in) zijn / haar * smartfoon / buzzer / notitieblokje * pakte, probeerde ik mezelf tot .... te manen. Moest ik 112 / SBS6 / de wegenwacht / ..... * bellen, of moest ik gewoon ...... ? Ik wist het even niet.

En terwijl .... (vul naam in) driftig begon te ....., kreeg ik onverwacht bijstand / hulp / zegen *van ..... Eerst dacht ik nog: wat moet die nou van me? Want dit was toch mijn momentje, maar op het moment dat ..... (vul naam in) bijna flauw viel / begon te jubelen / rondjes ging draaien / ..... * was ik toch wel blij met deze bijstand / hulp / zegen * Want wat er toen gebeurde was ..... ..... ..... ..... en ...., maar helemaal .....!!!!! Echt waar!

In ieder geval, ik moest echt even ..... want je maakt niet elke dag mee dat je .... (vul naam in) aan de kant van de weg ziet. Daarom wilde ik het ook met jullie / mijn dagboek / ..... * delen. Ik zelf moet nog een beetje bekomen van de schrik / heftige toestanden / .....* maar ik hoop dat jullie meer blogs met verhalen en/of avonturen en/of limericks en/of ...... * willen lezen. En zo ja, vergeet dan niet een abonnement te nemen / een reactie achter te laten / dit blogje te funken * Thanks!

-- * -- * -- * -- * -- * -- * -- * --

Nou, zo moet het wel lukken met je eerste / tweede / ..... * blog, lijkt me leuk om 'm te lezen. Je mag hem hier als reactie plaatsen, maar nog leuker is als je de tekst als je eigen blog plaatst! Zoek er nog een leuke foto / mooi plaatje * bij en voila, nieuw talentje!

Succes!

* wegstrepen wat niet van toepassing.

(*1) Ik denk zelf dat het meer een kwestie van smaak is: probeer het gewoon, oefen wat en geef niet zo snel op! Schrijf gerust ook eens wat, want ja, wie schrijft die ..... * (vul aan)
  • Kussen vol dromen

    Zoals deze wilde ze zo graag meer. Poëtische liefdesbetuigingen van de onbekende man. Verlangend had ze naar de voordeur gelopen en gekeken of er weer zo een envelop lag. Een envelop met daarin stijlvol briefpapier. Een brief in sierlijke letter...
  • A heroe in the West

    "Even the hero gets a bullet in the chest Oh yeah, once upon a time in the west" Net nog heb ik gelopen in de Helden Race, en nu hoor ik dit liedje. Oeps, zal ik dan nog wel een blog schrijven over mijn heldenverrichtingen? Straks word ik ...
  • De notendop

    Het kan de liefhebbers van blogs en semi-blogs niet ontgaan zijn dat er gestaag een flexibel evoluerend blogthema zich ontvouwt. Als in een ware bloembak vol zaailingen komt zij dan uit de ene knop te voorschijn, reageert als een frêle ijsbloem...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01