christelijke datingsite en community

Waar Blijft Mijn Regelengel?

Column door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2011 08:40
Het is weer eens zo'n echte regelperiode die ik momenteel doormaak. Na een onverwachte voicemail van mijn Amsterdamse hospita had ik half februari opeens 2,5 maand de tijd om een nieuw onderkomen te vinden. Paniek in de tent! Mijn geliefde onderwijsbijbaan stopte ook per eind maart en ook hier had ik nog geen alternatief gevonden.

Wat volgde was een zoektocht naar een woning. Waar zijn die inloggegevens van Woningnet, waar ik me jaren geleden had ingeschreven? Of kon ik misschien toch in Amsterdam blijven wonen, ergens? Alle advertenties doorspitten, eindelijk nieuwe inloggegevens binnen en reageren maar. Overdag zag ik op de fiets talloze bomen met vogelnestjes in de kruin. Zou er dan toch een knipoog naar beneden gezonden zijn? Uiteindelijk vond ik een mooie stek in de stad Almere, waar ik mijn hele jeugd woonde. Dit overigens pas na een stortvloed van verklaringen van huurders, inkomen, en werkgevers, aangevuld door woonaanvragen, ingeleverd in een mega envelop.

Daarnaast natuurlijk volop doorsolliciteren naar een nieuwe onderwijsbijbaan tot en met de zomer, want vanaf september zit ik dan misschien wel goed met een opleidingsplek voor de eerstegraads bevoegdheid. Tot die tijd heb ik ook geld nodig. Voor de zekerheid inschrijven bij het UWV, waar ik ook alweer mocht opdraven voor een gesprek. Ja, ik heb veel gewerkt. En ja, ik ben beschikbaar en solliciteer veel. Maar nee, ik heb nog niets gevonden. En ja, ik ben best een beetje overspannen van al dat geregel. Maar gelukkig is het hĂ­er allemaal heel simpel en eenvoudig geregeld. Hier zijn alle inloggegevens waarmee je online in contact kunt zijn met je werkcoach, je cv en sollicitaties up to date kunt houden, etc. etc.

Nog meer inlogschermen, nog meer vragen, nog meer formulieren die ingevuld en teruggestuurd moeten worden voor die en die datum. Wordt het niet eens tijd voor een privésecretaris, een antichaos cherubijntje, ja een heuse regelengel die alle administratieve rompslomp verzorgt voor ons aardbewoners? Als het werkelijk zo is dat zelfs al mijn haren geteld zijn, is het bovennatuurlijk strooien met geboortedata, werkervaringen en burgerservicenummers natuurlijk een eitje. Dus hemelbewoners, grijp uw kans!

Acquisitie naar aanleiding van deze column wordt niet op prijs gesteld.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Oefening...Baart Kunst Miss Fish ©
Oefening...Baart Kunst
Wie Wil Er Nou Geen Gristeluke Harem?  unknown ©
Wie Wil Er Nou Geen Gristeluke Harem?
Zondag, Rustdag Pien ©
Zondag, Rustdag
Reacties (1)
  • Als je die laatste regel niet had neergezet, zou je misschien zo maar een opensollicitatie van een regelengel kunnen krijgen. Maar bedenk ook dat de Here God een heleboel wijsheid in pacht heeft, en dat Hij die voor jou ter beschikking houdt. Alleen effe vragen.....smiley
    Strandjutter | 30-03-2011 | 11:09 | NL