christelijke datingsite en community

Liefde op de digitale golf: William en Rianne's succesverhaal

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 29-06-2024 15:13
In een zee van datingprofielen vonden William en Rianne elkaar op de christelijke dating app Funky Fish. William, al sinds 2007 lid, en Rianne, die net weer haar eerste online stappen zette na een periode van afwezigheid, werden verbonden door een simpele daad van interesse. Het was William die het eerste bericht stuurde. Rianne was meteen geïntrigeerd, o.a. door iets wat in zijn profiel stond.

Rianne: "William stuurde het eerste flesje, waarin hij oprecht interesse in mij toonde. Wat mij aansprak in zijn profiel was dat hij, net als ik, geen kinderwens had."

Na een week van intense online gesprekken, besloten William en Rianne de stap te zetten naar een ontmoeting in het echte leven. Ze voelden zich aangetrokken tot elkaar.

Rianne: "We hebben een week lang elke dag urenlang gepraat en berichten naar elkaar gestuurd. Na die week wist ik het zeker: ik wil hem graag ontmoeten."

William: "Ik wilde ook graag met Rianne afspreken en zien wat voor vlees ik in de kuip had."

Hun eerste date, gevuld met uren van diepe gesprekken en wederzijdse interesse, bevestigde wat ze al vermoedden: er was een sterke klik. Van daaruit bloeide hun relatie snel op, waarbij ze elkaar wekelijks bleven zien en hun band versterkten ondanks de uitdagingen van de coronapandemie.

William: "In de covid-periode konden we op veel plekken niet terecht vanwege alle maatregelen, dus waren we veel thuis en vermaakten we onszelf. Het bleek dat we allebei Diamond Painten leuk vinden en dat hebben we dan ook veel gedaan, en is iets dat we nog steeds veel doen. Zodra het weer kon, hebben we de frisse lucht en de terrasjes weer opgezocht."

Rianne: "We houden allebei van de Boulevard in Vlissingen; dat is een omgeving aan het strand, met zon en zee, en je kunt er ook heerlijk eten en drinken. We fietsen daar nu regelmatig."

Rianne: "William is een zorgzame lieve jongen. Hij houdt rekening met de spierziekte die ik heb. Iets wat mij ook bijzonder aansprak. Hij vindt het niet erg om mij geduldig in een rolstoel te vervoeren en ook als we op de fiets gaan, neemt hij de tijd om op mij te wachten"
William: "Rianne is eerlijk en lief. En gelovig, want dat is zeker voor mij een vereiste in een relatie."

Nu, als een gelukkig getrouwd stel sinds juni 2023, kijken William en Rianne uit naar de toekomst. Hun verhaal is een inspiratie voor anderen die geloven in de kracht van online verbindingen en de mogelijkheid van liefde vinden in de digitale wereld. Met een boodschap van hoop en aanmoediging voor mede-visjes op Funky Fish, delen ze hun advies: "Geef niet op, neem de tijd om elkaar te leren kennen en wees bereid om het initiatief te nemen."

William: "We zijn nu gelukkig getrouwd en kijken ernaar uit om samen ons leven verder op te bouwen. Samen blijvend gelukkig zijn. Dat is ook een Bijbeltekst uit Jeremia 29 vers 11, waar staat "Ik zal jullie een hoopvolle mooie toekomst geven."
LEES OOK
Emiel en Esmeralda ontmoetten elkaar in de Coronatijd La Vie by Anne ©
Emiel en Esmeralda ontmoetten elkaar in de Coronatijd
Succesverhaal - Marina en Boaz Marina en Boaz ©
Succesverhaal - Marina en Boaz
Succesverhaal - Joceline en Jan-Willem Jan-Willem en Joceline ©
Succesverhaal - Joceline en Jan-Willem