christelijke datingsite en community

Status website en app verbeteringen

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 17-11-2021 13:55
Het Funky Fish team werkt wekelijks aan het verbeteren van de website en app. De afgelopen anderhalf jaar zijn dit vooral verbeteringen (groot onderhoud) aan de achterkant van de website geweest. Updates waar je als gebruiker niet veel van gemerkt zal hebben. Maar dat gaat de komende paar maanden veranderen. We zijn enorm blij dat we de volgende updates kunnen aankondigen:

Vormgeving en structuur
Zoals je hebt gemerkt zijn we de vormgeving van de site aan het opfrissen. De Funky Fish kleuren (blauw, rood, geel) zijn wat kleurrijker gemaakt en de balans tussen de kleuren is veranderd, waardoor de site weer wat funkier en moderner oogt. Ook de structuur wordt verbeterd, zodat je sneller bij je favoriete pagina’s bent.
We zitten midden in deze update. Dus hier en daar is de vormgeving nog wat rommelig.

Community
Funky Fish wil graag groepsuitjes stimuleren. Iets ondernemen met een groep singles is tenslotte een leuke en ontspannen manier om een potentiële partner te ontmoeten. Wij zijn daarom vorig jaar begonnen met het verbeteren van de groepsfunctionaliteiten. Maar door Corona kwam dit project stil te liggen en was het zelfs irrelevant. Nu groepsuitjes weer mogelijk zijn, wordt deze update de komende maanden uitgerold.
Wat...
Wil je het hele artikel lezen? Klik dan hier om in te loggen.
LEES OOK
Funky Fish uitgeroepen tot beste datingsite 2021 Funky Fish B.V. ©
Funky Fish uitgeroepen tot beste datingsite 2021
Summer Stories Blogwedstrijd - UITSLAG Vicko Mozara - Unsplash ©
Summer Stories Blogwedstrijd - UITSLAG
Alle christelijke studentenverenigingen op een rij Jacob Bentzinger - Unsplash ©
Alle christelijke studentenverenigingen op een rij