christelijke datingsite en community

Funky Fish uitgeroepen tot beste datingsite 2021

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 15-02-2022 14:31
Funky Fish heeft De Website Van Het Jaar Award 2021 gewonnen in de categorie Daten. De christelijke datingsite won dit jaar zowel in de categorie populairste als beste datingsite, en dat is een primeur. In 2019 en 2017 werd FunkyFish.nl namelijk ook al uitgeroepen tot ‘beste datingsite’, maar de titel ‘populairste datingsite’ sleepte zij nog niet eerder in de wacht.

FunkyFish.nl laat hiermee andere genomineerde datingsites als Parship, Lexa en Second Love achter zich. Het kleine team achter de christelijke datingcommunity is dan ook enorm trots, blij en vereerd dat ze deze belangrijke publieksprijs weer heeft gewonnen, en ziet het als een mooi begin van het 20-jarig jubileum dat de site over een maand viert.

De Website van het Jaar Award is de grootste online publieksprijs voor de beste websites van Nederland, verdeeld over 40 categorieën. Tijdens de jaarlijkse verkiezing beoordeelt het publiek de sites op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie worden twee prijzen uitgereikt: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De winnaar van de ‘Beste Website’ scoort het hoogst op kwalitatieve kenmerken, en die van de ‘Populairste Website’ dankt deze titel aan de meeste stemmen.

Het Funky Fish team wil hierbij iedereen die op ons heeft gestemd ontzettend bedanken. Deze boost is meer dan welkom in deze roerige tijden.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Update website en app verbeteringen Headway ©
Update website en app verbeteringen
Alle christelijke studentenverenigingen op een rij Jacob Bentzinger - Unsplash ©
Alle christelijke studentenverenigingen op een rij
Single man is spil van kleurrijk avontuur Marcel van Dam ©
Single man is spil van kleurrijk avontuur