christelijke datingsite en community

Chatrooms gratis

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 19-02-2021 15:13
Het Funky Fish team is net als jullie erg geschrokken van de Corona crisis. We hebben nagedacht over hoe we kunnen helpen. We hebben inmiddels verschillende ideeën, die we de komende weken met jullie zullen delen.

Allereerst hebben we onze oude chatrooms voorlopig voor iedereen beschikbaar gemaakt. Deze chatrooms werken helaas alleen op desktop pc's en niet op je mobiele telefoon, maar het is iets. Zo kan iedereen, die daar behoefte aan heeft, even zijn hart luchten. Wel gelijk een paar adviezen: blijf weg van opdringerige types, meld mensen die zich misdragen, geef niet zomaar je telefoonnummer weg, en ga niet te snel over op videobellen.

Verder willen we jullie wijzen op de mogelijkheid tot bloggen. Deel je ervaringen in deze crisis. Wat maak jij mee? Hoe ga je om met de stilte? Heb je leuke tips om de dag door te komen? Bemoedig elkaar.

Note: dit bericht is eerder geplaatst in onze nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief niet? Schrijf je dan in door een vinkje onderaan deze pagina te zetten.
Wil je het hele artikel lezen? Klik dan hier om in te loggen.
LEES OOK
Uitkomst enquête corona crisis hannah olinger ©
Uitkomst enquête corona crisis
Coronacrisis John Cafazza ©
Coronacrisis
FunkyFish.nl Website Van Het Jaar 2019! Maurice Mikkers ©
FunkyFish.nl Website Van Het Jaar 2019!