christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Coronacrisis

Nieuws door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 27-06-2020 12:37
Beste funky fishers,

Het was even stil vanuit onze kant. Ook hier heeft de Coronacrisis ingeslagen. Teamleden werken opeens allemaal thuis (in zover dat lukt met kids) of zitten thuis in quarantaine omdat ze koorts hebben.

Daar komt bij dat we opeens koers moeten wijzigen. Oude plannen kunnen de deur uit. Nieuwe plannen moeten worden gemaakt. We zijn meteen begonnen met het nadenken over hoe we elkaar de komende tijd kunnen helpen en bemoedigen.

Maar eerst willen we iedereen bedanken en bemoedigingen die in de zorg, onderwijs en andere vitale sectoren werken. Heel veel sterkte de komende tijd! We bidden voor jullie, en proberen voor jullie klaar te staan.

Ten tweede wensen we alle singles die zich nu nog eenzamer voelen veel sterkte. We hopen dat websites als Funky Fish een beetje helpen in het maken en onderhouden van contacten. We roepen alle singles dan ook op, om naar elkaar om te kijken, elkaar te bemoedigen, en een luisterend oor te bieden. Liefde overwint alles.

Note: dit bericht is eerder geplaatst in onze nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief niet? Schrijf je dan in door een vinkje onderaan deze pagina te zetten.
Wil je het hele artikel lezen? Klik dan hier om in te loggen.
LEES OOK
Chatrooms gratis iStock ©
Kom uit je isolement
Hartverwarmende reacties lip ©
Naar aanleiding van het artikel Beheerders Uitgescholden
Reacties: 0