christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Nienke en Bram

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 20-05-2022 17:50
Verliefd, verloofd en getrouwd dankzij FunkyFish.nl. Dat geldt ook voor Nienke en Bram. Sinds zij elkaar hebben gevonden, vliegt de tijd. Een goed teken. Lees hier hun succesverhaal.

Nienke (24) zit in het derde jaar van de studie Theologie aan de CHE in Ede. Hieronder vertelt zij het liefdesverhaal van haar en Bram (26), die cliëntbegeleider is op een zorgboerderij.

Lichte kriebels

In 2017 stuurde Bram mij een berichtje op FunkyFish met een compliment over mijn haren. Na wat berichtjes heen en weer verwaterde ons contact. Ongeveer een jaar later was ik vanuit Friesland met de trein onderweg naar mijn studentenkamer in Ede. Terwijl ik naar buiten staarde moest ik ineens aan Bram denken. Hoe zou het met hem gaan? Ik stuurde hem een berichtje en hij reageerde! Na een aantal weken contact voelde ik al lichte kriebels... We hadden zulke goede gesprekken! Het werd hoog tijd om elkaar te ontmoeten...

Kei zenuwachtig voor de eerste ontmoeting

Op zondag 25 maart 2018 was het zover. Terwijl ik weer in de trein richting Ede zat, stelde Bram voor elkaar te ontmoeten. Ik was kei zenuwachtig en heb me zelfs nog omgekleed in de trein-wc (echt geen aanrader, haha). Onze eerste avond samen was heel bijzonder. We hebben veel gepraat en merkten allebei dat het zo speciaal tussen ons voelde. Na een paar uur keek Bram mij diep in mijn ogen aan zei: 'Weet je Nien, sommige mensen draaien lang om elkaar heen voordat ze weten dat ze hun leven met elkaar willen delen. Maar andere mensen hebben aan één blik genoeg...' Ondertussen bleef hij mij heel lief aankijken. Op dat moment smolt mijn hart!

Waarom wachten met trouwen?

Bram wist al na onze eerste ontmoeting: dit is het meisje met wie ik ga trouwen! Bij mij duurde het een paar weken voordat ook ik die zekerheid ook zo diep ervaarde. Bijzonder! Na onze eerste date hielden we intensief contact en zagen we elkaar bijna dagelijks. Na twee maanden trok in de stoute schoenen aan en vroeg ik hem verkering! Dat was op 10 mei 2018. Al vrij snel hadden we het over trouwen. Ons motto was:'Waarom wachten met trouwen als je zeker weet dat je bij elkaar hoort?'

Huwelijksaanzoek

In augustus 2018 gingen we samen kamperen in Zuid-Frankrijk, waar we het dorpje Bram bezochten. Ik vond het bijzonder om in een dorp te lopen dat Brams naam draagt. En wat ik nog gaver vond: tijdens een fotoshoot die we daar samen maakten, vroeg Bram mij ten huwelijk! Wauw! JA! Dat wilde ik zeker. De mensen om ons heen reageerden erg blij. Een goede vriendin van mij was behalve blij ook nuchter: 'Na 3 maanden samen al verloofd? Gaat dat wel goed?' Ik was blij met haar nuchterheid en het is goed gekomen!

Huisje, boompje...

In de zes maanden na onze vakantie kochten we samen een huis dat we flink verbouwden. En op 5 maart 2019 trouwden we. Het was werkelijk een fantastische dag! We zijn getrouwd uit liefde voor elkaar en vanuit een diep besef dat wij echt bij elkaar horen en dat God ons op elkaars weg heeft gebracht. Inmiddels zijn we ruim een half jaar getrouwd en we genieten nog elke dag van elkaar. Uiteraard met zo nu en dan de nodige ruzies en met veel lachmomenten! We leren elkaar steeds beter kennen. Voor ons kwam de liefde onverwacht en juist dat gegeven maakt de liefde heel bijzonder en heel mooi.

Blijf geloven in de liefde!

Liefs,
Bram en Nienke
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Renske en Roel  Renske Rijstenberg ©
Succesverhaal - Renske en Roel
Succesverhaal - Rafaëla en Daniël Rafaela en Daniel Phaf ©
Succesverhaal - Rafaëla en Daniël
Succesverhaal - Jennifer en Chris Jennifer Bello ©
Succesverhaal - Jennifer en Chris
Reacties (1)
  • Ja een blik is voor mij niet genoeg. Ik heb al 60 mails gestuurd . Het blijft tobben . Frank
    Fraank | 10-01-2020 | 18:43 | NL