christelijke datingsite en community

Marketing voor de Heer

Column door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 14-07-2016 11:35
Geachte Heer,

Zoals afgesproken, van ons uit een korte samenvatting van de geslaagde brainstorm van afgelopen vrijdag.

Allereerst hartelijk dank voor de uitnodiging. Wij waren wel enigszins verbaasd om zomaar bij U aan tafel gevraagd te worden. Want zeg nou Zelf, marketing is toch niet echt het eerste waar je aan moet denken bij U. Wij kenden U eigenlijk vooral van een stoffig boek met verhalen, dat U weinig tot geen fancy volgelingen heeft die de massa echt aanspreken en dat het vrijwel onmogelijk is om helder en duidelijk contact met U te krijgen. Voeg daarbij nog het hardnekkige imago van Boze Baarddrager die te kust en te keur met natuurrampen, lijfstraffen en ander onheil rondzwaait en U zult begrijpen dat wij in eerste instantie nogal huiverig waren om in zee te gaan met U. Maar daar hebben we het uitgebreid over gehad met elkaar.

Zoals beloofd hebben wij een paar ideetjes wat verder uitgewerkt en wij zijn erg benieuwd hoe U hier over denkt. Wij zien hierin stuk voor stuk veel potentie, een grote markt en een aantrekkelijke winstmarge.

App 1. De Abedne-Go!

Heel eenvoudig. Na het downloaden vul je een korte vragenlijst in die ons als maker inzicht geeft over je eetpatronen, de samenstelling van je vriendengroep en de dichtstbijzijnde houtoven. Vervolgens krijg je te zien of je koel blijft onder stress, of dat je meer van het vurige type bent.

App 2. Sinder

Altijd al willen weten wie er bij jou in de gemeente ook dol is op jokken, geld verbrassen, overmatig drinken, onkuisheid begeren of al het bovenstaande? Met Sinder kan je eindeloos je eigen kerkbankje schoon swipen. Waarom wachten tot de Dag des Oordeels? Schreeuw het nu al van de daken!

App 3. Portefeuille radar

Raak je ook altijd het overzicht kwijt als het gaat om alle financiƫle middelen voor het Koninkrijk? Met deze app wordt geven makkelijker dan ooit. Upload een foto van de bedelbrief of een geluidsopname van de charismatische gastspreker en het geld wordt automatisch afgeschreven. Ook te gebruiken voor digitale collectebonnen. Met handige notificatie als de 10% eindelijk bereikt is.


Tot zover even, wij hopen dat er iets bij zit dat U aanspreekt. Op naar een succesvolle samenwerking.

Met vriendelijke groet,

De Spotter Marketing Solutions BV
Log in om te reageren.
LEES OOK
Snacks on the beach Funky Fish ©
Snacks on the beach
Lifehacks Funky Fish ©
Lifehacks
Het kerkbezoek Chris ©
Het kerkbezoek