christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Geertje en Dennis

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 01-04-2022 17:14
Het waren geen gewone dates waardoor Dennis en Geertje elkaar beter leerden kennen. Want wie bedenkt het om een auto met een discobal te versieren, van Groningen naar Amsterdam te rijden, daar één kopje koffie te drinken en weer helemaal terug te gaan naar Groningen? Dennis dus.

Ook het privéconcert dat Geertje aan Dennis gaf, was geen standaarddate. En zelfs als ze elkaar even niks te vertellen hadden, zorgde een staarwedstrijd in een normaal Italiaans restaurant alsnog voor voldoende spanning. Zo begon hun relatie met veel verschillende dates, maar vanaf het begin voelden ze zich met elkaar verbonden door het geloof.

Geertje had Dennis het eerste berichtje gestuurd. Ze was toevallig aan het vissen en zijn foto viel op. Na het eerste kennismakingsflesje bleef een antwoord lang uit, maar toen ze dan toch een berichtje terug kreeg, was Geertje erg enthousiast over de inhoud. Dennis’ openheid en hoe hij over dingen dacht waren zo positief voor Geertje, dat de berichtjes vanaf dat moment heen en weer bleven gaan. Na acht dagen stelde Dennis voor om samen wat te gaan eten en sinds die tijd zijn de dates blijven komen, tot er na ongeveer zes weken een echte relatie ontstond.

In die eerste berichtjes speelde het geloof al een rol. Voor Geertje begon daar de echte klik tussen hen samen. Ook nu speelt God een duidelijke rol in hun relatie. Geertje: “We gaan elke zondag naar de kerk, dat vind ik mooi om samen te doen.” Dennis: “Wat me opvalt is hoe mooi we elkaar kunnen ondersteunen in gebed. Dat geeft onze relatie echt een extra dimensie vind ik.” De plek die het geloof in hun relatie inneemt, is ook te zien aan de tweede date die het stel had: eerst naar de kerk van Dennis en daarna nog lunchen. Wéér niet standaard, maar wat past het goed bij Dennis en Geertje.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Stefan en Gerrie  Funky Fish ©
Succesverhaal - Stefan en Gerrie
Succesverhaal - Rianne en Rik Funky Fish ©
Succesverhaal - Rianne en Rik
Succesverhaal - Wintersport Buddy\'s Funky Fish ©
Succesverhaal - Wintersport Buddy's
Reacties (1)
  • Bijzonder verhaal! smiley
    Blauwtje | 17-05-2013 | 18:00 | NL