christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Rianne en Rik

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 01-04-2022 17:13
"Ik had nog nooit van de datingsite FunkyFish.nl gehoord, maar een vriendin van me zei dat het erg leuk was." Rianne liet zich overhalen en de meiden maakten samen een profiel voor haar aan. Daarna namen ze een kijkje in het aquarium. Daar zwom Rick rond...

Hij had zich onlangs ook aangemeld bij FunkyFish.nl en wilde graag mensen, en in het bijzonder meisjes, ontmoeten met dezelfde (christelijke) achtergrond. Rick: "Ik was niet specifiek op zoek naar een relatie, maar ik stond er wel open voor." Ook Rianne leek het wel leuk om in contact te komen met jongens, maar ze wist niet wat ze ervan kon verwachten.

Rianne: "Ik snapte er niet veel van. Mijn vriendin liet me alleen even zien hoe ik in die chatbox kwam. Om erachter te komen hoe het werkte, sprak ik Rick aan in de chat zonder dat ik zijn profiel had gezien. Ik dacht: 'Ik zit achter het computerscherm, hij ziet me toch niet, dus het kan me niet veel schelen dat ik lekker aan het kletsen ben.’"

Rick: "Toen we aan het praten waren, nam ik een kijkje op het profiel van Rianne. Het viel me op dat ze uit dezelfde woonplaats kwam als ik." En Rianne wierp toen ook maar eens een blik op zijn profiel. "Dat wekte mijn interesse! Ik zag dat hij uit dezelfde woonplaats kwam als ik en dat hij dezelfde geloofsovertuiging had. Dat sprak mij wel heel erg aan, dus wij meiden natuurlijk giechelen achter die computer, je weet hoe dat gaat."

Hij vroeg haar e-mailadres, zij vond dat prima en ze kletsen een week lang. En toen volgde er een afspraakje in de bioscoop. Tijdens de romantische comedy 'In Her Shoes' gebeurde het: de eerste kus.
Rianne: "We voelden wel aan dat het van beide kanten goed zat. In de auto vroeg ik aan Rick:'Hebben we nu eigenlijk verkering?' Rick zei: 'Wil je dat?' en ik zei: 'Ja, is goed'. Vanaf dat moment waren we een setje!"

Inmiddels na vier jaar huwelijk en nu het stel inmiddels ouders is van hun zoon Joris, Rick: "Rianne is zorgzaam, vrolijk, eerlijk." Rianne: "Rick is erg zorgzaam, lief, eerlijk en goed."
Rianne: "We zijn er 200% zeker van dat onze relatie is geleid door God, zo voelde dat ook echt!" Beiden betrokken God bij hun zoektocht en relatie door te bidden en Hem te danken. "Als je op God vertrouwt, heb je een heleboel!" laten ze tot slot nog weten.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Geertje en Dennis  Funky Fish ©
Succesverhaal - Geertje en Dennis
Succesverhaal - Wintersport Buddy\'s Funky Fish ©
Succesverhaal - Wintersport Buddy's
Succesverhaal - Milenne en Daniël Funky Fish ©
Succesverhaal - Milenne en Daniël