christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bowlen in Putten

Succesverhaal - Wintersport Buddy's

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 13-05-2013 15:59
Naast relaties ontstaan er op Funky Fish ook leuke vriendschappen. Zo hebben Erwin en Erik elkaar leren kennen tijdens wintersport. Een gezellig interview leverde het volgende verhaal op:

Erik: In 2011 ging ik voor het eerst met Funky Fish mee op wintersport. Op dat moment werkte ik al een tijdje voor FF. Mijn taak tijdens deze reis: backup-reisleider en leren snowboarden. Ik heb ontdekt dat ik een prima pistenbully ben.

Erwin: In 2010 raakte ik bevriend met een werknemer van Bas Travel met als gevolg dat ik in 2011 wintersportreisleider was voor Bas Travel. Zonder ervaring werd ik voor de leeuwen geworpen, namelijk op reis met 100 leerlingen in de leeftijdscategorie 14-16 jaar.

Erik: Tijdens deze reis ontmoette ik Erwin voor het eerst. We hebben even gesproken, maar een verdere samenwerking was tijdens deze reis niet nodig. Erwin had tenslotte ook z'n handen vol aan de rondrennende jeugd.

Erwin: In 2012 werd ik weer door Bas Travel voor de leeuwen gegooid; ik moest namelijk een reis leiden met Erik. Nu kende ik Erik amper, het enige wat ik wist was dat hij niet goed kon snowboarden. Gelukkig had ik wel een taak voor hem gevonden. Hij had als leerkracht wat meer ervaring als groepsspreker, dus hij mocht de avondsluitingen verzorgen.

Erik: De avondsluitingen waren natuurlijk geweldig. Er werd gelachen, maar mensen werden ook geraakt door mijn woorden smiley Erwin zag er ondertussen op toe dat alles goed geregeld werd. Eigenlijk werkte deze taakverdeling prima. Samen zagen we erop toe dat niemand buiten de groep viel. We hadden onszelf als doel gesteld om aan het eind van de week met iedereen een tijdje op te trekken zowel op de piste als in het hotel. Dat lukte!

Erwin: Na deze vakantie begon er wel wat te bloeien. Het was een mooie zomer dus de bloemen in m'n tuin gingen hard. Na de vakantie in 2012 was het onze taak om in 2013 het vorige succes te overtreffen. Erik begon al vroeg met bellen, want hij wil graag zoveel mogelijk van te voren georganiseerd hebben. Ik ben zelf meer het type 'ik zie wel hoe het gaat'. Op 18 maart belandden we met 60 wintersporters in de bus. Eigenlijk was het meteen gezellig.

Erik: Het was leuk om te zien dat we tijdens deze reis wat meer taken van elkaar gingen overnemen. Erwin was niet meer bang om in de bus de microfoon te pakken en zelf heb ik meer geholpen bij praktische zaken. Deze vakantie hebben we elkaar ook weer beter leren kennen. Erwin en ik lijken eigenlijk helemaal niet veel op elkaar. Alleen over God en het geloof denken we wel veel hetzelfde. Misschien is dat wel de basis van onze vriendschap.

Erwin: We hebben ondanks de afstand tussen onze woonplaatsen geregeld contact. Erik heeft me hard nodig als feestbeest tijdens het Nerd Fest en deze zomer ben ik weer opgeroepen om de Dolomietenreis te leiden.

Erik: Het wordt wel eens tijd dat ik Erwin z'n huis eens ga bekijken en zijn rare hobby 4wheeldrive eens ga proberen. Maar zonder gekheid. Het is leuk om met Erwin samen te werken. Van buiten lijkt het een stoere kerel, maar hij heeft een klein hartje. Hierbij doe ik een oproep aan de dames smiley

Erwin: Je wordt bedankt. Maar een biertje moeten we binnenkort zeker een keer doen. Wat betreft die rare hobby: die Twingo van jou trekt ook geen volle zalen.

Ook leuke vrienden gemaakt op Funky Fish? Laat het ons weten!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Bijzondere dates Funky Fish ©
Samen naar de kerk
Een vrouw moet versierd worden Funky Fish ©
Een jongen leidt alleen maar af
Reacties: 1
  • Nice! En ik zag dat er al wat vriendendienstjes uit zijn voortgekomen smiley
    Leuke foto trouwens;-p
    -Hens- | 16-04-2013 | 23:36 | NL