christelijke datingsite en community header
01-11-2018

Evenement - Funky Fish College - Workshop Flirten en contact leggen

Toegevoegd op datingcommunity: 16-08-2018 15:31, gewijzigd op: 05-09-2018 15:28
Als je graag een relatie wilt, dan zijn contact leggen en flirten belangrijke vaardigheden. Hoe gemakkelijker je contact legt, hoe groter je kans op een date. En met flirten laat je op een leuke manier merken dat je je aangetrokken voelt tot hem of haar.

Denk je dat jij geen ster bent in contact leggen of dat flirten niets voor jou is? Onze singlescoach Meinou Lambeck van Singlecoaching.nl bewijst je graag het tegendeel. In haar succesvolle workshop 'Flirten en contact leggen' leer je op een speelse en ontspannen manier hoe je dit aanpakt. Het uitgangspunt daarbij is: niet praten, maar doen!

In deze workshop leer je:

• flirtsignalen te geven én te herkennen
• plezier te hebben in het flirten
• gemakkelijk het eerste contact te leggen
• de ander met zelfvertrouwen te benaderen
• de angst én de kans om afgewezen te worden te verminderen
• te zorgen dat de ander jou niet alleen als een platonische vriend(in) ziet

De workshop is voor iedereen die wil leren flirten of zijn/haar flirtvaardigheid wil aanscherpen. Dit op een respectvolle manier uiteraard. Deelnemers zijn van alle leeftijden (21+).

"Ik had er niet echt verwachtingen van, maar ging aan het eind van de workshop wel met een goed gevoel weg, Vond het een hele leuke avond en heb ervan geleerd en vond vooral de relaxte sfeer heel erg prettig!"

"Goed opgebouwd en praktisch. Mooi dat iedereen zoveel mogelijk op zijn/haar gemak werd gesteld, door bijvoorbeeld geen echte verleidingsoefeningen te doen, maar door gewoon een praatje te maken tijdens de oefeningen. Overtrof eigenlijk mijn verwachtingen (al had ik die niet concreet)"

"Leerzaam, veilig en praktisch"

Praktische informatie

Locatie: De Brug
Adres: Schuilenburgerweg 2
Plaats: Amersfoort


Deur open vanaf 19:00 uur. Beginnen om 19:30 uur.

Openbaar vervoer:

Neem vanaf Amersfoort Centraal Station stadsbus lijn 8 (Syntus) richting Schuilenburg, halte Euterpeplein

Auto:

komend uit de richting Utrecht (A28)

Neem afslag nummer 8 (Amersfoort). Ga linksaf richting Amersfoort, neem een van de linker twee rijstroken en ga rechtdoor (Hogeweg). Ga, na onder viaduct door gegaan te zijn, de eerstvolgende linksaf, de Ringweg Randenbroek op. Bij het tweede verkeerslicht ziet u links op de hoek De Brug liggen.

komend uit de richting Zwolle (A28)

Neem (kort na knooppunt Hoevelaken) afslag nummer 8 (Amersfoort). Ga aan het eind van de afrit linksaf richting Amersfoort (Hogeweg). Ga, na onder viaduct door gegaan te zijn, de eerstvolgende linksaf, de Ringweg Randenbroek op. Bij het tweede verkeerslicht ziet u links op de hoek De Brug liggen.

komend uit de richting Amsterdam (A1) of Apeldoorn (A1)

Volg op knooppunt Hoevelaken de borden richting Utrecht (A28). Kies op de A28 meteen de meest rechtse rijstrook. Dit wordt de uitvoegstrook naar afslag nummer 8 (Amersfoort). Ga aan het eind van de afrit linksaf richting Amersfoort (Hogeweg). Ga, na onder viaduct door gegaan te zijn, de eerstvolgende linksaf, de Ringweg Randenbroek op. Bij het tweede verkeerslicht ziet u links op de hoek De Brug liggen.

Parkeren
Gratis parkeren op het parkeerterrein bij de kerk of aan de overkant bij het winkelcentrum Euterpeplein.
Categorie Educatief
Datum 01-11-2018
Tijdstip 19:30 uur - 22:15 uur
Status uitje Afgelopen
 
Prijs vanaf € 35,00
Max. deelnemers 30
Agenda Funky Fish Evenementen
Contactpersoon Funky Fish
 
Locatie De Brug
Adres Schuilenburgerweg 2
Plaats Amersfoort
Dit evenement wordt georganiseerd door Funky Fish. Voor vragen kun je dan ook terecht bij Funky Fish. Zij is verantwoordelijk voor dit evenement en de uitvoering.
Mocht je een vraag hebben over je ticket, dan kun je terecht bij Funky Fish.

Organisator
Hoge Naarderweg 8
1217 AE
Hilversum
Netherlands
 

De Brug
Schuilenburgerweg 2
Amersfoort