Stuff on table
funky fish header passe-partout

MINGLES is voor hippe singles met verschillende kerkelijke achtergronden in de leeftijd van 25- 45 jaar.
Let op: MINGLES XL staat los van van MINGLES Zwolle.

Maandelijks borrelen, samen een hapje eten, geloof delen, struinen in het bos, genieten van een festival in het gras, een leuk huiskamerconcert, actief in de sneeuw of toch op een strandlaken in de zon? Dit alles en nog meer kun je meebeleven bij ons!

We hebben een besloten Facebookpagina (MINGLES Zwolle Community) waar je aan toegevoegd kan worden als je een keer bij onze maandelijkse borrel of diner geweest bent. Op die manier kun je ontdekken wie wij zijn en bekijken of MINGLES wat voor jou is.

MINGLES is een betrokken en actieve groep mensen. Om dit succes ook vast te houden, verwachten we daarin ook initiatief van jou! Denk daarbij aan het bezoeken van de borrels en etentjes, het deelnemen aan events die andere leden in de groep organiseren, maar natuurlijk ook het zelf organiseren van events. Zo leer je steeds meer mensen kennen!

Wie weet staan wij binnenkort wel met jou een drankje te drinken aan de bar of eten we in goed gezelschap samen een hapje!

Welkom bij MINGLES!
Deze "MINGLES Zwolle" groep is helaas alleen toegankelijk voor communityleden. Klik op 'inloggen' om deze groep alsnog te bekijken. Of klik op 'Naar groepen-overzicht' om terug te keren naar het overzicht.
Log in om je aan te melden bij deze groep.
Groepsinformatie
Opgericht op: 19-06-2020
Taal: Nederlands
Vrije aanmelding: ja
Maximaal aantal leden: 100
Categorie: -
Berichten: -
Gekoppeld aan: -