Stuff on table
funky fish header passe-partout

Wandelen heeft als voordeel dat je het kunt combineren met een diepzinnig gesprek of een luchtig gesprek. En dat heeft weer het voordeel dat je elkaar leert kennen en begrijpen.
Een voorwaarde is natuurlijk wel dat je met meerdere mensen moet zijn want in je ééntje wandelen levert geen gesprekken op, behalve met je zelf. En aangezien je je zelf al kent, ben je gauw uitgepraat met jezelf.
Als ik alleen wandel, dan wandel ik niet alleen, maar met God. Net als Henoch in Genesis. Ook dat is goed. Maar ditmaal een keer met een groep.
Een klein nadeel maar die vind ik wel spannend, je kunt zo verdiept zijn in gesprek dat je een afslag mist en hopeloos verdwaald . Zoiets overkwam Henoch toen hij met God wandelde, ze kwamen toen bij Gods huis aan. Dat had een positief eind. Zo zie je maar dat elk nadeel, ook weer een voordeel heeft.
Even een geruststelling: Vroeger verdwaalde ik nog wel eens in de Kroondomeinen, een jachtopziener wees me toen de weg. Tegenwoordig heb ik een Garmin wandel navigatie met voldoende batterijen bij me.

De groepsleden (21)

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Prikbord

De berichten op het prikbord zijn alleen leesbaar voor leden.
Groepsinformatie
Opgericht op: 22-10-2018
Taal: Nederlands
Vrije aanmelding: ja
Maximaal aantal leden: 50
Categorie: -
Berichten: -
Gekoppeld aan: -