christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Team Funky @ Website Van Het Jaar Verkiezing 2017, ChiefFunk ©

FunkyFish.nl beste datingsite van 2017!

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 1621 | funked: 8 | reacties: 4
Een paar maanden geleden hing Emerce, een toonaangevend magazine op het gebied van online business, media en marketing, aan de lijn met het nieuws dat FunkyFish.nl weer was genomineerd voor De Website Van Het Jaar Verkiezing in de categorie Daten. Ontzettend leuk nieuws natuurlijk. Maar het is een behoorlijke uitdaging om deze prijs te winnen. Funky moet het namelijk opnemen tegen grote datingsites als Relatieplanet.nl en Parship.

Vorig jaar waren we ook genomineerd en toen was het niet gelukt om de prijs te pakken. Ik had toen ook geen tijd om er aandacht aan te besteden. Eind 2016 runde ik de site praktisch alleen met wat hulp van een paar lieve vrijwilligers. Mijn ene community manager zat met zwangerschapsverlof thuis, mijn andere community manager had zijn baan bij Funky net opgezegd om voltijd in het onderwijs te gaan, en mijn programmeur was tijdelijk arbeidsongeschikt. 2016 was dan ook echt een rampjaar. Ik had er even geen zin meer in om Funky te runnen.

Hoe anders kan het een jaar later zijn. Er is weer een klein, hardwerkend team en een duidelijke focus: meer op de inhoud met relatie- en datingadvies. En we hebben vorige week de prijs voor Beste Datingsite van 2017 gewonnen! Dit voelt echt als een bekroning op ons harde werken. Het is een enorme stimulans om door te gaan en een mooi product te blijven leveren.

Eerlijk gezegd komt de prijs als een - zeer aangename - verrassing. Ik had eigenlijk gedacht dat we pas op zijn vroegst volgend jaar een kleine kans zouden maken. We zijn net begonnen met het geven van datingadvies en er staan nog een paar grote updates op de planning. We rollen bijvoorbeeld de komende weken ons nieuwe mailsysteem uit. De flessenpost wordt vervangen voor iets dat lijkt op Whatsapp. Een update waar ik enorm naar uitkijk. Ik verwacht in 2018 meer dynamiek op de site met dit chatsysteem.

Goed. Ik zou nog wel even door kunnen gaan met deze blog, maar ik moet afronden omdat die Whatsapp-functionaliteit live moet.

Tot slot wil ik iedereen bedanken die op ons heeft gestemd! En uiteraard iedereen die deze prijs mede mogelijk heeft gemaakt: het Funky Fish team, de aandeelhouders die me al meer dan 10 jaar steunen, de actieve communityleden, en alle vrijwilligers - de beheerders, columnisten, eventmedewerkers en reisleiders. Zonder jullie geen Funky en geen prijs.

Oh, en volgend jaar gaan we ook voor de prijs Populairste Datingsite! We werden tweede in deze categorie en moesten Relatieplanet.nl voor laten gaan.


Noot: De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Tijdens de verkiezing, dit jaar de 11de editie, zijn 655.835 stemmen uitgebracht. Het publiek koos in vierentwintig categorieën zijn favoriet, die beoordeeld werd op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen.
  • Workshop realistisch internetdaten

    2016 is begonnen. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en voornemens. Zo hoop ik wat kilo’s te droppen (kansloos project) en ga ik weer mijn uiterste best doen om samen met mijn team Funky Fish nog beter en mooier te maken. Er liggen dan ook behoor...
  • Ik kan niet flirten

    Onlangs was de populaire "pickup-artist" Julien Blanc in het nieuws, omdat hij Groot-Brittannië niet in mocht. Deze versiergoeroe leert mannen namelijk hoe ze vrouwen het bed in krijgen, middels seksistische en vrouwonvriendelijke meth...
  • Terugblik op Funky Singles Conferentie

    Op 20 - 22 juni vond de eerste Funky Fish Singles Conferentie plaats. Waarschijnlijk heb je dit wel meegekregen, en misschien heb je zelfs overwogen om er naar toe te gaan. Nieuwsgierig of het een succes was? Daar kom ik zo op. Allereerst wil ik e...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01