christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Ik en mijn schatje :-), ChiefFunk ©

Terugblik op Funky Singles Conferentie

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 5158 | funked: 3 | reacties: 0
Op 20 - 22 juni vond de eerste Funky Fish Singles Conferentie plaats. Waarschijnlijk heb je dit wel meegekregen, en misschien heb je zelfs overwogen om er naar toe te gaan. Nieuwsgierig of het een succes was? Daar kom ik zo op.

Allereerst wil ik even melden, dat Funky Fish voorheen geen ervaring had met het organiseren van conferenties. We zijn alleen bekend met het organiseren van leuke feestjes. Het was dan ook een hele uitdaging om dit met ons kleine team voor elkaar te boksen. Zeker in zo’n kort tijdsbestek. In februari raakten we namelijk pas in gesprek met conferentiecentrum en vakantiepark De Betteld. Ik ben dan ook enorm trots dat het ons is gelukt!

De basis van de conferentie hadden we redelijk snel staan, dankzij ons netwerk en jullie feedback op de site van de afgelopen jaren. Dank! We wilden het weekend vooral luchtig, praktisch en informatief houden - typisch Funky - en de cursus Zinvol Daten van Aukelien van Abbema sloot daar goed op aan. Aukelien wilde graag meedoen en we hebben toen meteen sprekers gezocht, die met dezelfde tone-of-voice en betrokkenheid, op haar cursus konden voortborduren. Uiteindelijk hadden we een mooi en gevarieerd programma staan.

Halverwege april was het moment daar. De kaartverkoop ging live. Een spannend moment. Leuk idee natuurlijk zo’n singlesconferentie organiseren, maar zitten jullie daar wel op te wachten? En sloot ons programma wel bij jullie wensen aan? Gelukkig duurde het niet lang voordat de eerste kaarten werden gekocht. De eerste kopers? Twintigers en dertigers, maar ook veertigers en zelfs vijftigers. We hadden wel 40-plussers verwacht, maar uiteindelijk boekten er meer dan we hadden gedacht. Daarbij kwamen er - zoals gewoonlijk - meer vrouwen dan mannen. Wat is dat toch met vrijgezelle mannen? Er was geen voetbal dat weekend. Hoe dan ook: er kwam dus een zeer gevarieerd publiek op de conferentie af. Hoe zou dat aflopen...

Goed, kan ik je vertellen! Het single-zijn verbroederde. En we hadden een programma waar verschillende groepen wel iets uit konden halen en waarin interactie centraal stond. En dat is iedereen goed bevallen. We hebben zoveel positieve reacties gehad!

“De beste conferentie sinds jaren!”

“De conferentie heeft me in alle opzichten positief verrast. Het inhoudelijk niveau lag veel hoger dan ik had verwacht. Er werd geen gebakken lucht verkocht. De nuchtere inhoudelijke bijdrage van Aukelien bracht een prettige stabiele lijn door het weekend heen. Ook de organisatie vond ik erg goed!”

“De sprekers die uitgenodigd zijn voor de lezingen en workshops waren erg goed, het bespreken in groepjes is een waardevolle toevoeging gebleken, het feestje was super leuk en de muziek bij de spelletjesavond heerlijk ontspannen.”

“De conferentie was heel fijn! Gezellig, ongedwongen, kon merken dat er met veel zorg geprobeerd is om het een leuke en zinvolle conferentie te maken, dank!”

“Ik vond de cursus Zinvol Daten GE-WEL-DIG! Ik kan niets anders zeggen. Aukelien vertelt heel droog, vol humor en zelfspot over haar eigen dates, en to the point.”

“Ik vond de interactieve lezing over seksualiteit echt heel tof, vooral omdat je je niet alleen voelt met zaken omtrent dit onderwerp. Heel interactief zo met stellingen, heel veel inspiratie uit opgedaan.”

“Ik vond de workshop bootcamp top. Deskundige trainer met gevoel voor humor en gevoel voor de groep en conditie van de deelnemers. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!”

“Ik heb de workshops Flirten en een Duurzame Relatie gevolgd. Workshop flirten was leuk en interactief met de nodige eye-openers over eigen gedrag. Duurzame relatie was ook erg goed.“

“Ik vond de cursus Zinvol daten en de gezelligheid en mooie ontmoetingen met anderen heel waardevol.”

Al deze positieve reacties heeft ons als team zeer geraakt. Het is bijna onwerkelijk. We zijn dan ook dankbaar dat het zo’n mooi weekend is geworden en voor veel mensen echt iets heeft betekend. Daar doe je het tenslotte voor.

Verder zijn we, net als jij waarschijnlijk, zeer benieuwd of er succesverhalen uit voort gaan komen. Heeft al dat advies geholpen? We gaan het zien. Er zijn in ieder geval op het weekend al nummers uitgewisseld.

Vind je het jammer dat je het weekend hebt gemist? Wees niet bang. Het was zo’n succes dat we volgend jaar weer met een singlesconferentie komen. Houd de site in de gaten, want de kaartverkoop laat niet lang op zich wachten.
  • Ik kan niet flirten

    Onlangs was de populaire "pickup-artist" Julien Blanc in het nieuws, omdat hij Groot-Brittannië niet in mocht. Deze versiergoeroe leert mannen namelijk hoe ze vrouwen het bed in krijgen, middels seksistische en vrouwonvriendelijke meth...
  • Het avontuur dat Singles Conferentie heet

    Een singles-conferentie organiseren, hoe komen jullie daar nu bij? Ik hoor het je denken. Nou, het begon in 2012 toen ik Aukelien ontmoette. Haar boek Single In De Kerk kwam uit en de uitgever had mij gevraagd om een voorwoord te schrijven, wat ik da...
  • Nerd Fest Fotoshoot

    Funky Fish Nerd Fest deel 2 komt er aan! Na een geslaagd nerd feestje vorig jaar in Zwolle komt er 11 april een vervolg in Nijkerk. Ik kijk er naar uit, want ik heb goede herinneringen aan het eerste Nerd Fest: de sfeer was top, de muziek briljant en...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01