christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Geen idee wat hier staat, misschien heeft het wel helemaal niks met liefde te maken haha. , Blauwtje ©

Liever verliefd

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 2871 | funked: 3 | reacties: 5
"Blauwtje, ik heb een vraagje."
"Ik ook, ik heb er wel meerdere eigenlijk."
"Maar ik heb een vraagje aan jou. Kan ik hem stellen?"
"Was dat de vraag?"
"Ah nee hè, doe niet zo flauw!"
*diepe zucht* "Okay, kom op dan..."

"Blauwtje, wat is de beste plaats voor een uitje waar je ook nog eens een leuk iemand zou kunnen treffen om mee te gaan daten? Ik ben het alleen zijn wel eens zat, ik ben liever verliefd..."
Nu kijk ik even verbaasd. Hij weet toch ook wel dat ik die-hard single ben. Als ik even die ene fout in het verleden vergeet, dan ben ik gewoon altijd al single geweest. Wat weet ik nou van daten...

"Nou, kijk, Blauw... Je bent dan wel die-hard single, maar je hebt wel al jaren hier op Funky Fish rondgehangen, en al die lui waar je het altijd over hebt die elkaar hier en daar hebben ontmoet, dan moet jij nu wel inmiddels weten wat werkt." "En bedankt! Is dit een hint dat ik niet aan de zijlijn moet blijven kijken?" "Wie weet!" zegt hij, "Maar ik heb het toch écht over mezelf!"

Ik denk even na. Zal ik hem zeggen dat het belangrijkste je houding is? Open staan voor ontmoetingen en geen lijstjes bijhouden? Of zal ik doen of mijn neus bloedt en hem wat over leuke plaatsen vertellen. Ik besluit het laatste.

- Picknick in het park: Het maakt niet uit welk park. Iedereen neemt wat mee, er is een ongedwongen sfeer. Niemand kijkt echt je hapjes uit je mond en er is natuurlijk wat wijn om het stokbroodje met brie te begeleiden. Werkt alleen bij mooi weer, voeg ik toe. Hij geeft me een knipoog, hij houdt wel van parken denk ik.

- Wandeling: Wandelingen zijn altijd goed! Beweer ik. Ik ben dan ook dol op wandelingen. Liever nog hikes over bergen en dalen denk ik. Maar ik wandel ook niet om een date te vinden. Hij denkt er eens over na. Genoeg wandelingen als uitjes hier op Funky Fish en er lopen genoeg leuke dames van zijn leeftijd mee.

- Feestje: Funky Fish heeft gewoon veel feestjes. Leuke feestjes. Lekkere feestjes. Lekker dansen of gewoon beetje stiekem gluren. Hij ziet dat wel zitten, hapje, drankje, dansje. Lekker muziekje erbij. Ja, zeg ik, de wonderen zijn de wereld niet uit! Zelfs als je aan de bar een drankje bestelt kan je versierd worden door een mooie meid. "Meen je dat?" Nu is het mijn beurt om hem een knipoogje te geven.

- Barbecue: Voor mannen natuurlijk het summum! Lekker oertijd-gevoeletje. Als er dan ook nog wat dames komen om de in de supermarkt gejaagde stukjes vlees mee te delen, dan is het feest compleet. Haha. Ik kijk hem triomfantelijk aan. Hij heeft zijn bedenkingen. "Het is veel werk, he?"

- Bowlen: dat is gewoon altijd gegarandeerd raak! Ja, iedereen vindt bowlen leuk en je kan dan ook lekker scoren. Met bowlen bedoel ik. En vaak is er vooraf nog een etentje in een restaurant en zo, en er komen vaak genoeg mensen op af. Ik kijk hem aan met een veelbetekenende blik. Trefzeker! Roep ik nu wel heel triomfantelijk uit.

- Museum: voor als je toch liever iemand met wat meer culturele inhoud wil. Wil je dat? Hij houdt wijselijk zijn mond dicht.

- Pretpark: Wist je dat je meer kans hebt dat je beiden verliefd wordt als je aan een risicovolle activiteit mee doet? Die adrenaline en zo. Ik heb geen idee hoe het werkt, maar stap samen in die achtbaan. Ja, maar niet na het eten van een patatje of zoiets. Dan kun je beter even haar alleen erin laten. "Je dwaalt af." Nee joh, ik denk met je mee, denk ik met een grijns op mijn gezicht.

- Vlindertuin: Je wil toch vlinders? Ik kijk hem onderzoekend aan. "Jaaaa!" Tijd voor gefladder! Of niet soms.... Wat is er dan beter dan naar een vlindertuin te gaan. Echt, voor jou het ultieme uitje! ♥ En laat er nou toevallig een uitje naar een vlindertuin in de uitagenda staan!

Hij krijgt een dromerige blik. Hij ziet het al helemaal voor zich. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel weer eens vlinders wil voelen, alhoewel ik me afvraag of je ze wel mag aanraken. Ik denk dat ik het maar hou bij foto's maken van de fladderige beestjes...
  • Doordeweeks Zomers Uitje!

    Ineens hadden we het... Als we geen vlinders in onze buik voelen, dan zoeken we ze gewoon op! Jeannie en ik keken elkaar aan en voelden ineens kriebels in de buik. "Maak jij het uitje aan?" vroeg ik. Natuurlijk, want zij wist waar de mooist...
  • Summer Blog: Nostalgia

    Ik had dit graag in het Hebreeuws geschreven. Of misschien ook wel in het Spaans. Zelfs in het Duits was het nog mooi geweest. Maar ik schrijf dit in Nederlands. Omdat ik dan die zomer blijvend herbeleef, opnieuw en opnieuw. Vroeger, lang geleden, de...
  • Bingewatchen

    De gordijnen gesloten, de vloer en de bank vol chips en lege colablikjes en ondertussen met de mond open naar het scherm kijken. Ken je dat? Zo vol spanning na de cliffhanger door naar de volgende aflevering. Stel je voor dat je wat mist... Onder...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01