christelijke datingsite en community

Crazy Chick

Column door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 04-04-2011 10:07
Ontzettend kwaad en stampvoetend loop ik de kamer uit. Zojuist heeft mijn vriend onze medespelers bij Monopoly omgekocht met echt geld, zodat ze geen handel meer doen met mij. Aaaaaaahrg! Monopoly is veruit het favoriete spel van mijn vriend en mij. Alleen gaat het altijd zo ontzettend fout. We zijn beiden bloedfanatiek. En ja, dan komen die ruzies en ergernissen. Verdwaasd zitten de medespelers er vaak maar een beetje tussenin. Arme vrienden…

Het leek mijn vriend ook een keer een leuk idee om met zijn vrienden Monopoly te spelen. Let wel, het was de eerste ontmoeting ever met die vrienden. Achteraf noemden ze mij een “crazy chick”… Dat was het moment om te besluiten dat wij geen Monopoly meer samen spelen.

Afgelopen week zaten wij met een ander stel heerlijk in een huisje in de middle of nowhere, met een openhaard en een ontzettend goede, ruime speltafel. De eerste avonden hebben we het kunnen vermijden, maar toen was het moment daar. We gingen met zijn vieren Monopoly spelen. Ik had zo ontzettend geen zin in de ruzie. Gelukkig kreeg ik een briljante ingeving. Het is niet nodig om perse te willen winnen. Het is veel belangrijker om een gezellige avond te hebben. Alle keren heb ik het spel verloren en er is geen één keer ruzie geweest. We kunnen samen Monopoly spelen zonder ruzie! Een overwinning.

Soms moet je gewoon een kleine concessies doen in je relatie. Zolang mijn vriend maar niet denkt dat hij echt van mij kan winnen, want ik laat hem natuurlijk winnen. Duh!
Log in om te reageren.
LEES OOK
NOG Enger Dan De Tandarts? unknown ©
NOG Enger Dan De Tandarts?
Oefening...Baart Kunst Miss Fish ©
Oefening...Baart Kunst
Virtueel voorspel Dreamer67 ©
Virtueel voorspel