christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Lydia en Sebastiaan

Succesverhaal door , , Reacties: 2, Nederlands
Gewijzigd op: 01-04-2022 17:43
Eisenlijstjes, eenmalige dates, een korte relatie, nadat voor Sebastiaan deze zaken allemaal een keer de revue zijn gepasseerd op FunkyFish.nl, staat hij op het punt de datingstekker eruit trekken. Na lang proberen is hij tot de ontdekking gekomen dat internetdaten nu eenmaal niet zijn ding is. Totdat hij bij een foto plus profiel toch even wat langer blijft hangen...

Lydia is al sinds haar tienerjaren actief op FunkyFish.nl. De meeste tijd spendeert ze aan chatten, het lezen van de columns en het digitaal aanwezig zijn in de community. Na een korte relatie via FunkyFish.nl heeft ook zij besloten het internetdaten te laten voor wat het is. Chatten en columns lezen zijn voorlopig wel voldoende voor haar. Voor een flesje van Sebastiaan heeft ze op dat moment dan ook nog weinig oog.

Volhouden

Sebastiaan: "Mooie, grappige foto's zoals ze echt is. En iemand die oprecht Jezus wilde volgen, geen eisenlijstje voor het gewenste type man. Daar was ik naar op zoek!" Ondanks het leuke Funky Fish profiel, blijkt contact maken toch lastiger dan gedacht. Volharding is vereist. Het sturen van meerdere flesjes is dan ook nodig. "Na een aantal flesjes" vervolgt Sebastiaan, "werden de flesjes en mailtjes langer en de chatgesprekken serieuzer".

Dat er meer in zat wordt bij de eerste date in november al snel duidelijk. De avond wordt gevuld met onderwerpen als het evangelie, toekomstvisie en kerk. Die avond is dan ook sneller om dan gewild.

Meer dan kalverliefde

Al snel wordt duidelijk dat dit meer is dan een gewone verkering of een kalverliefde. Sebastiaan en Lydia willen samen met elkaar de toekomst tegemoet gaan. Omringd door oliebollen, champagne en vuurwerk besluiten ze op nieuwsjaarsnacht 2013 als stel verder door het leven te gaan.

Op 26 oktober, een jaar na de eerste berichten op FunkyFish.nl, wordt die keuze bezegeld met een bruiloft. God kijkt niet of er een 'klik' is en houdt zich niet aan eisenlijstjes van een of ander. Zijn match is de juiste!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Veel dates gehad, maar nooit de ware ontmoet Mcklin Fotografie ©
Veel dates gehad, maar nooit de ware ontmoet
Succesverhaal - Lisanne en Kristian Funky Fish ©
Succesverhaal - Lisanne en Kristian
Succesverhaal Sharon en Simon Funky Fish ©
Succesverhaal Sharon en Simon
Reacties (2)
  • Dank je wel, dat komt zeker goed ^^
    Amethyst | 21-08-2013 | 15:07 | NL
  • Wat leuk om te lezen, Lydia smiley Geniet van elkaar en maak er een mooie dag van 26 oktober!
    Blauwtje | 20-08-2013 | 22:08 | NL