christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!
  • Uitje: Bowlen in Putten

Veel dates gehad, maar nooit de ware ontmoet

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 05-12-2013 17:59
Soms rollen er spontaan mooie verhalen de Funky mailbox binnen. De meeste van die verhalen spreken voor zich. Onderstaand verhaal is er zo eentje. Een ingezonden brief die leest als het script van een romantische film, met als ingrediënten een spontane date, een klik, veel liefde en tot slot tips van twee doorgewinterde daters.

“We noemen onszelf in dit verhaal Romeo en Julia. We zijn allebei dertigers. Tja, internetdaten... Soms is het leuk; soms ook helemaal niet. Soms heb je een gezellige avond en soms heb je een date waarvan je denkt: 'Pfff, wat doe ik hier?' Stop je dan met daten of ga je door? Meestal even stoppen en dan later toch weer eens even kijken om iemand te ontmoeten. Wij zijn dus Romeo en Julia. We hadden allebei al veel dates gehad, maar hadden nooit 'de ware' ontmoet.”

Totdat Julia op Funky Fish iets leest over een pooluitje in Dordrecht. Zou dat leuk zijn? Ze stuurt Romeo er een berichtje over. Nee, daar gaat hij niet heen, maar hij wil wel een keer met haar poolen. Romeo en Julia hebben geen zin om elkaar eerst uitgebreid te gaan mailen, dus maken ze meteen een afspraak om samen te gaan poolen. Het wordt een erg gezellige avond. En aangezien ze beiden in Dordrecht wonen en het klikt zien ze elkaar daarna een paar keer in de week. En al snel daarna dagelijks.

Het duurt niet lang voordat Romeo op zijn knieën gaat en zijn Julia ten huwelijk vraagt. Hun bruiloft wordt een prachtige dag.

“We hebben net ons eerste jaar getrouwd-zijn gevierd. Die dag was wel heel speciaal, want Julia is ondertussen hoogzwanger. We zijn God erg dankbaar dat we naast het geluk met elkaar te leven nu ook nog papa en mama mogen worden. Funky Fish dankzij jullie hebben wij elkaar ontmoet, dus ga zo door! Wij zijn heel gelukkig met elkaar!

Wat we tegen andere Funky daters willen zeggen: Geef nooit op! Ga je wens / droom achterna en doe wat je kan doen! Geniet ervan als je een gezellige avond hebt gehad en zo niet, dan wellicht een andere keer. Al duurt het jaren, opeens kan er zomaar iemand verschijnen waar het zo mee klikt dat je niet meer weg wilt bij hem of haar.”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Een Kerstverhaal Funky Fish ©
Geniet van het daten
Trouwen zonder klik Funky Fish ©
Geen eisenlijstje voor het gewenste type
Reacties: 1
  • En vooral door blijven poolen dus!

    P.s.: mag carpoolen ook? Aangezien ik niet gewoon kan poolen.
    Blauwtje | 05-10-2013 | 00:01 | NL