christelijke datingsite en community

Succesverhaal - JanneMarie en Bjørn

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:04
JanneMarie is al een tijdje lid van Funky Fish als ze op een dag besluit haar profielfoto te veranderen. Een besluit met bijzondere gevolgen, blijkt later. JanneMarie kijkt verder nog wat rond op de datingsite en komt dan het profiel van Bjørn tegen. Ze wordt blij van de mooie foto’s op zijn akte. Bij zijn blogs leest ze het gedicht “Maas”. Ze wordt er diep door geraakt. Bjørn schrijft over zijn mijmeringen bij een iep aan de oever van de Maas waar hij vaak zit.

Funky Fish mist je!

Bjørn is op dat moment een jaar lid van Funky Fish. Hij is tot dan toe weinig actief geweest, want het zoeken naar een vriendin via een datingsite vindt hij maar een raar idee. Tot hij een e-mail krijgt van Funky Fish met de vraag of hij weer eens langs komt op de site. Dat doet hij. Terwijl hij wat rondkijkt, komt hij de foto van JanneMarie tegen. Haar enorme krullenbos trekt hem aan en nieuwsgierig bekijkt hij haar akte.

Leuk koppie

Wat hij ziet bevalt hem wel: een christelijke meid met een leuk koppie, die nog mooie foto's kan maken ook. Bjørn laat een berichtje achter in JanneMarie's gastenboek. Nog dezelfde avond gaan er een paar berichtjes over en weer. Na twee dagen gaan ze MSN’en. Ze blijven tot diep in de nacht met elkaar praten. Na een week bellen ze elkaar en hangen vervolgens urenlang aan de telefoon. Een afspraak kan niet uitblijven. Twee weken later ontmoeten ze elkaar bij de iep uit het gedicht.

De iep aan de Maas

Bjørn wacht JanneMarie op in een weiland aan de Maas. Het lijkt wel alsof ze elkaar al heel lang kennen. Het voelt bijna als een weerzien. Allebei voelen ze de vonk overspringen. JanneMarie wordt aangenaam verrast door een pad van rozenblaadjes dat Bjørn heeft gemaakt naar de iep. Er ligt een kleed aan de oever van de rivier met lekkere broodjes erop. Aan het eind van de middag neemt Bjørn haar mee naar Oom Bernhard, een restaurant in Den Bosch. Na het heerlijke diner gaan ze naar een concert van een vriend van Bjørn met Afrikaanse muziek. JanneMarie komt pas vroeg in de ochtend thuis.

Via Apeldoorn naar Urk

De week erna komt Bjørn op bezoek in Urk. Hij zou er zelf niet zo graag wonen. Maar ondertussen is hij op zoek naar een andere baan. Hij vindt die bij een opticien in Apeldoorn. Omdat het nu makkelijker reizen is, komt hij telkens vaker bij JanneMarie langs. Zij vindt dat uiteraard heel gezellig. Ze gaan al gauw samenwonen. Dan hoort Bjørn dat zijn werkgever een nieuwe bedrijfsleider zoekt in Urk. Na enkele gesprekken kan hij er aan de slag.

Stormachtig huwelijksaanzoek

Het is een stormachtige dag eind augustus als Bjørn JanneMarie ten huwelijk vraagt. In de afgelopen tijd is hij teruggekomen op zijn eerste idee over Urk. Inmiddels lijkt het hem leuk om er samen met JanneMarie op zoek te gaan naar een huis. Ze vinden via een internet een woning, waar ze op slag verliefd op worden en dat ze al snel besluiten te kopen.

Dolgelukkig

Ondertussen zijn ze druk bezig met het voorbereiden van hun trouwdag. Op 17 december genieten ze met familie en vrienden van een mooie dag. Enkele dagen erna krijgen ze de sleutel van hun nieuwe woning. En nu, enkele maanden na de bruiloft, zijn ze nog steeds dolgelukkig.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Meeting in Zwolle Brecht ©
Succesverhaal - Meeting in Zwolle
Succesverhaal - Doretta & Levi Levi & Doretta ©
Succesverhaal - Doretta & Levi
Succesverhaal - Geja & Johan onbekend ©
Succesverhaal - Geja & Johan
Reacties (1)
  • Alhoewel ik geen romantische ziel ben, vind ik dat deel over de rozenblaadjes toch zooooo leuk!

    En wat een mooie foto! Zo zie je maar, er is geen wit nodig voor een mooie bruid!
    Blauwtje | 20-02-2011 | 18:59 | NL