christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Meeting in Zwolle

Succesverhaal door , , Reacties: 3, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 16:49
Het is oktober 2006 als Jao naar Zwolle verhuist. Hij kent er nog niet veel mensen en wil daar graag verandering in brengen. Hij herinnert zich de naam van Funky Fish, wordt lid en hoopt via de community veel leuke, nieuwe contacten te leggen.

Eerste meeting

Maar ja, hoe pak je zoiets aan? Al surfend op FunkyFish.nl ontdekt hij een meeting, die hij met een bezoekje vereert. Het bevalt hem er prima en hij is meteen verkocht door het concept. Hij besluit vervolgens zelf in actie te komen en organiseert ook een meeting. Verschillende Zwollenaren komen erop af en maken de meeting tot een succes.

Zwolse horeca

Dat smaakt naar meer. Doordat een groepje Zwollenaren elke maand weer ergens afspreekt, blijven de meetings steeds nieuwe mensen trekken. Legendarisch worden de avonden in Café de Singel. Mensen delen er hun interesses, maar ook hun ervaringen op geloofsgebied. Zo ontstaan nieuwe vriendschappen en relaties. De Zwolse meetings zijn vanaf het begin een komen en gaan van mensen, waar Jao met dankbaarheid op terugkijkt. En volgens hem geldt dat gevoel van dankbaarheid ook voor de horeca in Zwolle! Er zullen in ieder geval nog meer meetings gaan volgen.

Gezellige club

Ergens in 2008 gaat Brecht voor het eerst met een paar Zwolse vissen op stap. Samen gaan ze naar het filmhuis. Na afloop eten ze, ondanks het weer, een ijsje bij Talamini. Nieuwe vriendschappen worden geboren. Ladingen flesjes en boomerangkaartjes gaan over en weer. En natuurlijk gaat Brecht ook naar volgende meetings in Zwolle. Wat haar vooral aanspreekt is dat het een gezellig clubje vissen is, waarbij iedereen welkom is en lekker maf in het leven staat. Het leuke vindt ze ook dat de mensen die ze heeft ontmoet allemaal wat hebben met kunst, cultuur en film. Bij één meeting heeft ze het zo naar het zin dat ze haar laatste trein mist. Gelukkig is er in zo’n situatie altijd wel iemand die een logeerplaats aanbiedt.

Het goede doel

Om hun contacten nog meer inhoud te geven, wil een groepje Zwolse vissen zich samen inzetten voor het goede doel. In 2009 lopen ze voor het eerst mee met Walk4Water. Een memorabele tocht van 10 kilometer, waarvan 5 met een jerrycan vol water, over de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen. Ze besluiten het jaar erop weer mee te doen. Deze keer 8 kilometer over het Kootwijkerzand. De tien lopers brengen samen maar liefst 1000 euro bij elkaar.

Een stapje verder

Dit jaar gaat de groep een stap verder. Ze gaan 21 kilometer lopen voor schoon drinkwater in Myanmar. Jao zou Jao niet zijn als hij geen kans zou zien om hierbij een meeting te organiseren. Op 4 maart a.s. is er de Water4MyanmarBenefiet Party in Café de Singel in Zwolle. Het wordt een avond met veel gezelligheid, muziek en veel leuke mensen. En uiteraard is er ook de mogelijkheid om te doneren voor het goede doel. Degene die het meest doneert, maakt kans op een date met Jao.
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Bea en Wim, deel 1 Bea ©
Succesverhaal - Bea en Wim, deel 1
Succesverhaal - JanneMarie en Bjørn JanneMarie&Bjorn ©
Succesverhaal - JanneMarie en Bjørn
Succesverhaal - Doretta & Levi Levi & Doretta ©
Succesverhaal - Doretta & Levi
Reacties (3)
  • En je kunt de foto ook Lekker GROOT makensmiley
    Pedro | 01-03-2011 | 21:12 | NL
  • Een Geweldige foto met Heerlijke Ogensmiley

    Heb al geld gedoneerd.
    Pedro | 01-03-2011 | 21:11 | NL
  • Haha Jao dacht jij dat jij dat was, met een krullenpruikje?
    Blauwtje | 27-02-2011 | 15:06 | NL