christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Alette & Robin

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 30-03-2022 14:08
April 2008. Een zondagavond. Uit pure verveling kroop Alette achter haar computer en logde in op de datingsite Funky Fish. Ze nam een duik in het aquarium en zwom wat rondjes. Rond half één werd het rustig in de chat, maar Alette bleef online. Toen dook plotseling Robin op. Met z’n tweeën bubbelden Alette en Robin tot in de vroege uurtjes verder...

Wat gebeurde er daarna?

Alette: We hadden nog geen MSN-adressen uitgewisseld of wat dan ook, maar de volgende dag dacht ik: ’Hup, even kijken of ‘ie online is.’ En: ‘Hey, een flesje!’ Daar stond zijn MSN-adres in en meteen ook zijn telefoonnummer. Ik dacht bij mezelf: ‘Zo, die laat er ook geen gras over groeien om zo snel al zijn telefoonnummer te geven’. Dus ik heb meteen ge-sms’t: ‘Nou bij deze heb je ook meteen mijn nummer’. Sindsdien hebben we dag in dag uit ge-sms’t en gebeld en we leerden elkaar steeds beter kennen. Al snel waren we smoorverliefd, al voordat we elkaar ontmoetten.

Kwam het al snel tot een date?

Alette: Een week later zou de toenmalige vriendin van mijn broer naar Limburg komen. We moesten haar oppikken van het station. Wat ik niet wist, was dat Robin had afgesproken om met haar mee te reizen. Toen we bij het station aankwamen, zag ik tot mijn grote verbazing ook Robin daar staan. We hebben er toen een heel leuke onverwachtse date van gemaakt. Het klikte meteen tussen Robin en mij, maar we hadden ook niks anders verwacht. Het leek of we elkaar al jaren kenden.

En toen volgde het ja-woord?

Alette: In mei was ik een weekend in Lelystad, waar hij op dat moment woonde. Toen ik aan het eind van dat weekend ‘s avonds weer richting Limburg wilde rijden vroeg Robin of ik even bij hem kwam. Opeens ging hij op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. De tranen schoten in mijn ogen en ik heb al huilend ‘ja’ gezegd. Waardoor hij ook in tranen schoot. In juni ben ik tijdelijk naar Lelystad verhuisd, want de afstand was toch niet heel erg praktisch. In augustus zijn we samen verhuisd naar Limburg, mijn thuis.

Hoe reageerde jullie omgeving op jullie internetrelatie?

Alette: Mijn moeder vond het geweldig en mijn vader had zoiets van: ‘Jaja, eerst zien, dan geloven.’ Maar verder krijg je veel reacties van ‘Via een christelijke datingsite? Kan toch nooit lang goed gaan.’ Ik vind: zolang je erin gelooft en er vertrouwen in hebt dat het goed zit, dan maakt het niet uit waar je de ware vindt.

Was het een funky bruiloft?

Er waren een paar funky visjes aanwezig. Op 22 september 2008 zijn wij voor de wet getrouwd en op 27 september voor de kerk. Dat is voor ons allebei het belangrijkste. Dat we voor God getrouwd zijn en daarin ook gezegend mogen zijn. We zijn dolgelukkig samen en we groeien dagelijks verder naar elkaar toe.

Zijn er al guppies?

Op 14 december 2009 zijn wij papa en mama geworden van ons eerste kleintje, een dochter genaamd Joanna. Zij is dus een echte Funky Fish baby!
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal – Loekie & Leo Loekie & Leo ©
Succesverhaal – Loekie & Leo
Succesverhaal - Annemarie en Jan Jan & Annemarie ©
Succesverhaal - Annemarie en Jan
Succesverhaal - Naomi en Sander Sander&Naomi ©
Succesverhaal - Naomi en Sander