christelijke datingsite en community
  • Ga er even lekker tussenuit!
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Outdoorweekend Ardennen 20-23 september 2024

Daten is grenzen verleggen. Maar klimmen ook! Ben je avontuurlijk ingesteld en vind je het leuk om op een ontspannen manier andere christelijke singles te leren kennen? Ga dan mee met het Funky Fish outdoorweekend. Al jaren een doorslaand succes!

Het outdoorweekend wordt georganiseerd in samenwerking met SingleCamps. Je kunt deze reis bij SingleCamps boeken via deze link.

Dit outdoorweekend is bestemd voor sportieve singles van 26 t/m 40 jaar.
Camping Olympia
Aan de oever van de Amblève ligt camping Olympia, de basis voor jouw actieve weekend. Midden in de Ardennen, net buiten het dorpje Remouchamps. De CoCo Sweets staan bij elkaar en liggen pal aan de rivier. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping (gratis warme douches). Verder vind je op en rondom de camping een restaurant, bar, gratis WiFi, pooltafel, airhockeytafel, loungebank, terras, voldoende parkeerplaatsen, kampvuurplek en tafeltennistafels.

Feel Good Lodge en Safaritent Comfort
Ervaar het ultieme buitenleven in de kleurrijke Feel Good Lodge of de luxe Safaritent Comfort! De Feel Good Lodge, op houten palen met een gezellige veranda, biedt plaats aan 6 personen en is uitgerust met comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken, stroompunten en verlichting.
De Safaritenten Comfort op camping Olympia, geschikt voor 5 personen, zijn voorzien van knusse slaapruimtes, een keuken met stromend water, en een heerlijke veranda. Beide accommodaties worden geleverd met dekbedden, kussens en een lakenpakket, zodat je meteen kunt genieten van je verblijf. Wanneer je een van deze accommodaties boekt, dan deel je deze met één andere deelnemer.

Activiteiten inclusief, waaronder klimmen
De oude steengroeve Carriënta bevat een uitdagend challenge parcours. Je gaat mee met één van onze gecertificeerde instructeurs die je veilig over het parcours leidt. Maar... om toegang te krijgen tot de Outdoordôme, moet je eerst door een aardedonkere tunnel die ongeveer 450 m lang is. Je kunt o.a. abseilen, klimmen, tokkelen, boulderen, helikopter-abseil, en nog veel meer! Een groot aantal onderdelen zijn aangelegd op verschillende niveau’s. Kledingadvies: stevige schoenen met goed profiel, regenjas.

Kanovaren
Na instructie gaan we met de instructeur in de kano te water. Zwemvest aan en peddel in de hand. We varen een mooie en uitdagende route van ongeveer 12 km vanaf Hamoir tot kort voor Comblain la Tour. Afhankelijk van de stroming duurt de tocht over de rivier ongeveer anderhalf uur. Vervoer naar het instappunt en terug naar camping Olympia wordt verzorgd.
Kledingadvies: makkelijk zittende kleding en schoeisel dat nat mag worden en niet uit kan gaan (Teva of waterschoenen)

Wandeling Ninglinspo
Ninglinspo is een van de meest aantrekkelijke plaatsen van de Belgische Ardennen. De natuur is er uitzonderlijk, het belooft een uitdagende, maar zeer leuke wandeling te worden, mocht je gaan wandelen. In het gebied liggen verschillende bruggetjes sommige met en sommige zonder leuning. Soms moet je over stenen heen klimmen om niet door het water te hoeven lopen. De kronkelige route is ongeveer 2,5 kilometer met een gemiddelde helling van 7.5 %.