christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Uitwapperen op het strand, IrisTX ©

Summerblog...De weduwnaar...

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 861 | funked: 2 | reacties: 5
Het is vlak voor de vakantie. Mijn puberkinderen bewegen langzaam, wat natuurlijk "chillen" heet. Wat weer lekker is met deze warmte. School vraagt niet veel meer van ze. Ik scroll eens even door mijn facebook en zie een post van iemand staan:"Who would you want to give a hug, who is in heaven right now?" (Wie zou je een knuffel willen geven die nu in de hemel is?) Veelal reageer ik niet op dit soort posts maar, gek genoeg, nu wel. Ik reageer eronder met: mijn vader, stiefvader en grootouders.
Een aantal uren later zie ik dat iemand mijn comment heeft geliked. Wie zou dat nu liken? En waarom?
Ik besluit te kijken wie het is. Ik zie een leuke aimabele man, van een jaar of 10 ouder dan ik, met een vriendelijke uitstraling. Ik besluit hem een vriendschapsverzoek te sturen om te weten of hij getrouwd of single is.
Een dag later accepteert hij mijn verzoek, en vraagt mij direct over de messenger waarom ik hem een verzoek heb gestuurd. Ik leg het uit en stel hem de vraag waarom hij mijn comment likete.
Hij is weduwnaar met een dochtertje van 12 uit Los Angeles. Zijn vrouw is bij een auto-ongeluk omgekomen. Hij vond het zo mooi dat ik mijn stiefvader in de hemel ook zo graag een knuffel wilde geven. Hij zou namelijk in de toekomst graag een fijne stiefmoeder hebben voor zijn dochter. We chatten verder en hij vraagt vrij snel of ik in God geloof. Mijn hart maakt een sprongetje; hij gelooft nog ook, da's fijn!
De dagen erna chatten we vaak even 's ochtends of 's avonds. Zijn dochter waarvan hij ook 'n foto stuurt is net iets jonger dan mijn eigen. Hij gaat door z'n eigen bedrijf volgend jaar met pensioen en heeft dan meer tijd om te reizen.
Na een 1,5 week besluit hij dat hij mij en de kinderen wel wil ontmoeten. Hij heeft nog geen vakantieplannen en zijn dochter is ook bijna vrij. Hij betrekt haar wel bij ons contact. Als zij 't niet ziet zitten houdt het voor hem op. Het lijkt haar leuk en hij besluit voor 2 weken met haar naar Nederland te komen. In een hotel, want we kennen elkaar verder niet. Ik licht mijn kinderen in, die het ook leuk vinden en nieuwsgierig zijn naar de weduwnaar en zijn dochter....

We zijn 1 week voor zijn vertrek naar Nederland en.....hij heeft nog snel wat geld nodig om een grote transactie af te ronden. Het gaat "maar" om 2000 euro. Direct weet ik dat het foute boel is. Ik probeer te videobellen, maar zijn telefoonscherm doet raar, zegt 'ie.
Na nog wat googlen klopt er veel meer niet. Het is een gevalletje datingfraude.
Niet verliefd...maar wel ernstig teleurgesteld dat deze zich Christelijk voordoende weduwnaar zich zo verduiveld slecht heeft gedragen. Mij restte niets anders dan hem te rapporteren en blokkeren.

Nu maar gewoon weer vissen in onze eigen funky fish vijver. Ik zwem weer vrij rond!
  • Wakkere Christenen

    Beste vissen, Gisteren liep ik mee in een demonstratie voor de vrijheid. En eerlijk gezegd mis ik daar Christenen. Dat kan natuurlijk aan mij liggen..ik roep daar ook niet "uit t niets" dat ik Christen ben. Ook vraag ik me af, als ik ze ni...
  • Ras-optimist

    Op datingsites kom ik het nogal eens tegen dat mensen anderen zoeken die het leven goed voor elkaar hebben. Op zich niks mis mee zou je zeggen.....totdat je degene bent die dat niet heeft. Okee, als je er nu zelf een puinhoop van gemaakt hebt, zeg...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01