christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Uitwapperen op het strand, IrisTX ©

Ras-optimist

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 484 | funked: 2 | reacties: 2
Op datingsites kom ik het nogal eens tegen dat mensen anderen zoeken die het leven goed voor elkaar hebben. Op zich niks mis mee zou je zeggen.....totdat je degene bent die dat niet heeft.

Okee, als je er nu zelf een puinhoop van gemaakt hebt, zegt dat waarschijnlijk wel iets over hoe je in elkaar steekt. Maar wat, als jouw leven er niet uitziet om door een ringetje te halen buiten jouw toedoen? Wat dan? Ben je dan afgeschreven omdat het plaatje niet zo lekker klopt, met wat de ander in het hoofd heeft?

Waarom deze blog? Omdat ik degene ben die het niet echt lekker voor elkaar heeft. Ondanks alles vind ik mezelf een bijzonder, mooi, krachtig, evenwichtig mens, met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Maar ja, er is een exman die het me, zonder kwade opzet, niet echt makkelijk heeft gemaakt na de scheiding (die, jaren geleden overigens, zijn keuze was). Ik heb een zoon die een hersentumor heeft gehad (ook niet echt een visite-kaartje voor het perfecte plaatje). Voor het grootste deel van de tijd heb ik de zorg voor mijn drie kinderen en heb me zó het schompes gewerkt buitens- en binnenshuis dat ik nu burn-out thuis zit. Perfecte plaatje? Verre van!

Toch blijf ik erop vertrouwen dat ik leuk genoeg ben, samen met mijn kinderen. Die burn-out kom ik ook wel weer overheen; de MRI's zijn keer op keer schoon van mijn zoon. Mijn instelling is positief genoeg. "Waar zijn dan de mannen die hier nog doorheen kunnen kijken en zien wie ik werkelijk ben?" vraag ik me wel eens af.
Gek genoeg denk ik, dat het op deze site eerder gaat gebeuren dan op welke andere site ook....


Groetjes van een ras-optimist!
  • Summerblog...De weduwnaar...

    Het is vlak voor de vakantie. Mijn puberkinderen bewegen langzaam, wat natuurlijk "chillen" heet. Wat weer lekker is met deze warmte. School vraagt niet veel meer van ze. Ik scroll eens even door mijn facebook en zie een post van iemand sta...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01