christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Oktober 21, Venetië, Elektricia ©

Chagrijnig blogje, ben ook maar een mens

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 477 | funked: 3 | reacties: 2
Ik heb last van kriebels. Weet niet goed waarvan. Muggebeten. Nee, dat ziet er anders uit. Vlooien? De katten dragen bandjes én hebben druppels. Misschien toch een paar haren gevangen van de processierups, beweert een goede collega.

Nou, ik weet het niet, maar ik vind het een vreselijk idee. Ik wil geen processierupsenbrandplek hebben. Processierupsen horen hier niet. In Limburg was al erg genoeg, maar daar kwam ik toch nooit. Ik fiets al een eikenvrije route naar het werk, en weer terug.
Zou ik dan toch?

Ik baal echt vreselijk van die rups. Eiken zijn van die mooie bomen En zo stoer. En ze horen zo bij ons klimaat. Eikeltjes zijn leuk. Ik wil niet dat alle bomen gedoucht moeten worden in gif, ik wil ook niet dat we alle eiken moeten kappen. En het is ook niet dat het voorbij is als de rups eenmaal een vlinder is of zo, nee, blijft tot in de bijna eeuwigheid een probleem, die processierupstroep.

Ik word er chagrijnig van merk ik.
Ik kan er ook geen zonnige kant aan ontdekken. Niet dat de vlinder straks heel mooi heel veel vreugde schenkt op een of andere manier. Zelfs wespen, die ruimen ten minste nog troep op.
Ratten, die zijn ook smerig, en stadsduiven. Maar niets maakt mij zo gruwelijk chagrijnig als die processierupsenellende.

Het kleintje van een kennis noemt het prinsessierupsen. Ik denk dan aan een klein roze rupsje met een kroontje. Daar kan ik dan wel om lachen.

Maar niet heel lang....
Brrrr
  • mopper mopper mopper

    Ik las hier ooit een blog van iemand die zo gefrustreerd was omdat alle vrouwen die hij tegenkomt een huwelijk of relatie gehad lijken te hebben met narcisten. Impliciet: alle moppies op FF lijkt zelf wel wat mee. Dat is inderdaad heel frappant. I...
  • Zo onnadenkend, eigenlijk

    Tot 5 jaar geleden was vakantie eenvoudig. Kijken waar het mooi weer is, caravan achter de auto hangen en naar de zon! Tot ik ineens weer alleen was. Ik had daarna ook geen caravan meer. Tegen de tijd dat het vakantie wordt, kan ik weer heimwee k...
  • Onweer

    Ik ben niet bang van onweer. Ik word er ook niet van wakker. Ik krijg geen hartkloppingen of zo, maar heb er wel een grondig ontzag voor. Ik heb in de tropen gewoond (werk hoor, geen zending, zo ideeel was ik toen nog niet). Daar had je alle da...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01