christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Wie ben ik?, Erik ©

Wie ben ik nu eigenlijk?

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 3296 | funked: 0 | reacties: 2
Wat zou jij antwoorden op die vraag?  Als ik de profielen op FF lees, komen veel mensen niet verder dan een oppervlakkige omschrijving van zichzelf. Dat geldt ook voor mij. Het is ze ook niet kwalijk te nemen, want weten wie je bent is heel wat anders dan het omschrijven.
 
Soms loopt het leven zo dat je jezelf helemaal kwijtraakt. Dat lijkt me een beangstigend gevoel. Je voelt je een gevangene in een vreemd lichaam. Gelukkig bereiden we ons onbewust voor op zo’n onverwachte identiteitscrisis. Door kleine aanwijzingen achter te laten in ons leven. Al deze aanwijzingen samen zorgen ervoor dat je jezelf weer vindt. Slim zijn wij mensen eigenlijk hè? Zo heeft iedereen z'n eigen ‘aanwijzingensysteem’.
 
Neem m’n vrouw even als voorbeeld: die heeft aanwijzingen achtergelaten bij haar familie en vrienden. Logisch ook, want daar komt ze graag en zo wordt ze er met regelmaat aan herinnerd wie ze eigenlijk is. De ene aanwijzing is wat cryptischer dan de andere, maar in elke zit een diepere boodschap.
 
Als ik haar familie en vrienden vraag wie Daan is, dan zeggen ze het volgende:

E. zegt: "Daniëlle... natuurlijk mijn kleine zusje die zich dapper door het leven slaat met al haar ups en downs.
Daniëlle... een frisse jonge meid met prachtige ogen en wisselend kapsel. Wil ik het nu lang of niet? Toch een kort koppie?
Een typetje voor een dekentje, bank, goede film, wijntje...
Daniëlle ...grote weerstand, grote uitspraken maar een klein zorgzaam hartje
Daniëlle.. geen gezeur a.u.b., daar houd ik niet van
Daniëlle...ik word graag bediend, liever lui dan moe smiley
Daniëlle.. moet ik staan?! Op je bolle ogen, ik blijf zitten...
Witte trouwjurksmiley? doe mij maar ROOD!"

L. zegt: "Daan, een vrouw met een gevoelig hart, een mens met karakter en doorzettingsvermogen. Gewoon om even te knuffelen of een goed gesprek mee te hebben. Bij haar ben je niet alleen."
 
K. zegt: "Daan is mijn lieve kleine zussie. Die altijd komt als je d’r nodig hebt. Die altijd gezellig is en heerlijk kan giechelen als ze een wijntje op heeft. Daan is voor mij... gewoon Daantje."

S. zegt: "Bij Daan voel ik me altijd lekker. Hoe lang het ook geleden is, het is altijd gelijk weer leuk en gezellig als ik haar weer zie. Hoewel we niet veel contact hebben, betekent Daantje onwijs veel voor mij."
 
Als je goed leest dan zie je iets over wie Danielle eigenlijk is. Door deze aanwijzingen kan ze zichzelf altijd vinden als ze de weg kwijt is. Ik zou natuurlijk geen goede echtgenoot zijn als ik haar niet de goede kant op stuur. Wie is Daan volgens mij?
 
"Daan heeft een positieve kijk op mensen. In haar aanwezigheid voel je je zekerder over jezelf."
  • Beach Party Part II

    Komen er genoeg mensen? Dat is een vraag die altijd in m’n hoofd blijft hangen bij het organiseren van een Funky Fish feest. Eigenlijk hoef ik mij geen zorgen te maken, want tot nu toe waren ze allemaal succesvol. Maar toch… Vorig jaar ...
  • De vaste maandagavond

    Kwart voor 8 maandagavond, sta ik voor de deur van Y., met een map in haar hand stapt ze de deur uit en neemt ze plaats in mijn mini-Ferrari. “Heb je er zin in?” vraag ik altijd. Meestal antwoordt ze met “Nou nog niet echt”. ...
  • De Geur Van Oma's

    Vorige maand is helaas mijn laatste oma overleden. Mijn grote neef (ja, ik heb grote neven) was vlak voor haar overlijden nog bij haar op bezoek. Een van zijn laatste woorden aan m'n oma waren 'Oma, u bent goed voor ons geweest'. En daar sluiten alle...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01