christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Setje 13, voor échte zomergenieters! , Home of Change ©

Flip flops voor zwoele avonden..

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 1469 | funked: 4 | reacties: 2
Nu ik de eerste paar lentedagen heb geproefd en de stralen van de zon op mijn huid heb gevoeld, voel ik het verlangen naar meer. Kom maar op, zomer! Kom maar op met de lange dagen, met de zwoele wind en het lome gevoel!

Hij hangt er nog, m'n winterjas, maar binnenkort gaat hij mooi in een hoes en wil ik hem niet meer zien. Daar liggen ze op de grond, dikke wintersokken. Jullie gaan straks na de wasmachine voor de laatste keer deze maanden aan de waslijn, om dan voor lange tijd opgerold in een hoekje in de grote mand te wachten op later.

En daar, daar staan ze. De dikke winterlaarzen. Ja, die gaan straks terug in de doos en dan onder het bed.... Vrijheid voor mijn voeten! Die krijgen een oppoetsbeurtje. Ik ga ze masseren, knijp een tube voetencrème op ze leeg en smeer ze in. Ergens in een mandje meende ik nog nagellak te hebben gezien. Die gaan we mooi op de nagels smeren!

Maar dan... dan komt ie, die langverwachte eerste zomerdag. Met mijn strandtas prop ik me in de volle coupé naar Zandvoort. Met argusogen kijk ik naar de mooie meisjes om me heen: wat zijn ze toch vrolijk en blij! Zijn het hun glanzende krullen, is het hun mascara? Zijn het de ringen om hun vingers, of toch de modieuze jurkjes? Ik vraag me stiekem af waarom ik me nog niet zo op en top zomers voel nog vergeleken met hun.

Ik staar verbouwereerd naar de grond. En dan zie ik het. Mijn strandmuiltjes zijn veel te flets! Dertien in een dozijn massaproductie. Niks unieks siert de voeten die ik daarvoor nog met zoveel zorg heb omringd. Mijn voeten verdienen ook iets unieks. Iets zwierigs, iets vrolijks voor onder mijn fladderende zomerjurkje... iets waarmee ik me sans gene op de boulevard kan vertonen!

Zij verdienen mooi speciaal voor mij gemaakt strandschoeisel!

Terug naar het heden. Want ja, nu ik weet dat mijn voeten iets speciaals nodig hebben, kan ik me helemaal ultiem voorbereiden. Wat zal ik dan dragen? Sandalettes? Sleehakjes? Bootschoentjes? Of... teenslippers? Kan dat eigenlijk wel, is dat wel wat ik zoek?

Maar wacht! Daar valt mijn oog op iets moois... flip flops in stralende kleuren met een frivole kralenbewerking! Onder het bureau doen mijn voeten een dansje. Ja! Dat zijn ze! Dát zijn de ultieme lichtvoetige versieringen voor mijn voeten voor zomerse dagen, voor een luie zit op een terras, voor die picknick in het park of mijn rendez-vous met die mooie man met de donkere krullen op mijn balkon.

En kijk nou eens. Net op het moment dat ik dacht dat ik met mijn hebberige blik wel héél egoïstisch ingesteld was, zie ik dat je met de aankoop jonge meiden steunt. En wow... de meiden maken het ook nog eens speciaal voor mij.

Oh ja, óók voor jou! Als ik dat vergeet te zeggen, ben ik wel héél egoïstisch. Ook jij kan er deze zomer superhot uit zien én niet alleen je voeten maar ook meiden een mooi uitzicht geven.
  • De mysterieuze date.... schrijf mee!

    Op die zaterdag zat de chief van 'de grote picknickschool' bij het strandje van de Weide-meren plas. Ze wachtte en wachtte, en schonk ondertussen toch maar wat van de wijn in een beker en nam een stuk van haar met zorg bereide APPELTAART. Waar bleven...
  • Tien jaar....

    Echt een lief moppie is ze. Met haar dromerige blik kijkt ze me aan en rent dan de deur uit. Ze gaat spelen met haar broertjes. Ik kan me nog herinneren hoe ik haar in mijn armen hield. Lieve kleine baby met de guitige blik. Ze is al een hele dame! Z...
  • Mijn nieuwe beste vriendin!

    Het kan je niet zijn ontgaan, ik ben wat minder blogs aan het schrijven. Dat komt omdat ik het ontzettend druk heb met mijn vrienden! Om specifiek te zijn, mijn spamvrienden. Ze zijn eigenlijk best wel verleidelijk, zoals ze in hun eerste bericht...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01