christelijke datingsite en community
  • Wat vind je van deze blog?
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Blog

Wat een beauty! Baby ringneck! :), Bruintje ©

Mijn nieuwe beste vriendin!

Door datingsite- en communitylid
| bekeken: 1407 | funked: 1 | reacties: 5
Het kan je niet zijn ontgaan, ik ben wat minder blogs aan het schrijven. Dat komt omdat ik het ontzettend druk heb met mijn vrienden!

Om specifiek te zijn, mijn spamvrienden. Ze zijn eigenlijk best wel verleidelijk, zoals ze in hun eerste berichtje schrijven. Ik ben namelijk nét die ene persoon waar zij hun hele leven op hebben gewacht en die hun heel erg gelukkig gaat maken. Die taak neem ik dan ook heel serieus.

Nu heb ik natuurlijk ook wel een paar echte vrienden, je weet wel, van die mensen bij wie je wel eens op de koffie gaat, die je in de ogen kijken als je met ze praat en die - zowaar! - naar je luisteren, mensen die aan je denken en je een kaartje sturen vaak nét op een moment dat je ergens mee zit. Maar ja, vriendschap onderhouden is toch best pittig, je moet er best wel veel moeite voor doen.

Nee, dan mijn nieuwe spamvrienden! Na de ondeugende Russische dames die uiteindelijk mannen bleken te zijn, de Zambiaanse dame die gewoon twee dorpen verderop woont in plaats van in een exotisch oord en uiteraard nog een van liefde overstromende "Filipijnse" die het blijkbaar niet uitmaakte of ik nou een man of een vrouw ben is er nu een pittige Italiaanse.

Ze schrijft in zeer charmant Engels dat ik haar niet zal laten stikken. Je hart smelt toch als je dat leest! Dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen... dus stuur ik haar gauw al mijn gegevens, want dit is lekker makkelijke vriendschap, hoef er niet veel voor te doen! Het is puur cashen!

Vooral als je dan al denkt aan het zalige Italiaanse vakantieadresje, de heerlijke pizza's en natuurlijk het stralende zonnetje in het pittoreske Italiaanse landschap waar Viv me natuurlijk straks alles van laat zien. Heerlijk... Dus als jullie me missen, ik ben in Italië. Samen met nog een paar honderd haar nieuwe vrienden die haar niet laten stikken!

Toch? Als je de vertaling hieronder leest dan ben je toch weg van dr? Ook al heeft "ze" niet even de resterende Engelse woorden eruit gehaald. En dat geeft eigenlijk ook niet, want 't zorgt wel voor zo'n heerlijk Eros Ramazotti sentiment!

"Ciao
il mio nome è Miss Vivian, spero che si sta abbattere buona in questo
momento ringraziare Dio per amico that.my Vi contatto per un rapporto
so che non mi deluderà, mi puoi rispondere in modo che io vi dirò di più
su di me e io ti mando la mia immagine per voi sapere che io am.
thanks Vivian tuo nuovo amico."

Aaah ik droom er al van dat mijn volgende vakantie rond is! Vivian, je bent toch wel de beste spamvriendin tot nu toe!



Of ben ik nou gewoon in de ma(i)ling genomen smiley
  • Tien jaar....

    Echt een lief moppie is ze. Met haar dromerige blik kijkt ze me aan en rent dan de deur uit. Ze gaat spelen met haar broertjes. Ik kan me nog herinneren hoe ik haar in mijn armen hield. Lieve kleine baby met de guitige blik. Ze is al een hele dame! Z...
  • Nilson & Dikbuikje

    Gerlof legt zijn laptop neer op de rand van de bank, want hij moet even naar het toilet. Twee visjes die tot voor kort nog deden alsof ze er voor de sier in het aquarium rondzwommen schieten als een idioot naar het glas. Met hun neusjes op het glas p...
  • Home of Change

    Vorig jaar ontdekte ik iets verbijsterends. Iets waarvan ik eigenlijk nooit had gedacht dat het zo massaal plaatsvond en iets waar ik niet aan durfde te denken, zo mensonterend. Kindersekstoerisme…. Iemand liet me de realiteit inzien van ...
Funky Fish is een christelijke datingsite en community. De website is in 2002 opgericht om christenen (protestanten en katholieken) een online ontmoetingsplaats te bieden. Vrijgezellen en niet-singles kunnen op allerlei manier contact met elkaar maken, waaronder door te bloggen. Kvk: 32120414, BTW: 817404892B01