christelijke datingsite en community header
  • Op zoek naar nieuwe christelijke vrienden of een relatie?
  • Dan is dit de site voor jou!
  • Mailen, bloggen en reageren kan gratis op Funky Fish
  • Probeer het uit en schrijf je ook in!

Een tuin vol flessenpost

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 05-12-2017 14:39
Rianne is al een tijdje lid van datingsite Funky Fish. Ze zoekt een man die ouder en langer is dan zij en bij haar in de buurt woont. Martin heeft zich net ingeschreven bij Funky Fish. Hij is jonger dan Rianne, even lang als zij en woont 100 kilometer bij haar vandaan...

Als Martin ongeveer een maand lid is van Funky Fish, valt zijn oog op Rianne. Hij kijkt een paar keer op haar profiel. Ze lijkt hem een leuke vrouw. Martin wil wel in contact komen met Rianne en stuurt haar een flesje. In zijn bericht stelt hij zich netjes voor en vertelt hij iets over zichzelf.

Martin voldoet niet helemaal aan Rianne’s plaatje van de ideale man maar hij komt sympathiek op haar over. Ze besluit positief op zijn flesje te reageren en zo ontstaat er een mailwisseling. Dan volgt het voorstel voor een ontmoeting na Rianne’s vakantie.

Vijf weken nadat Martin het initiatief tot contact nam, heeft hij zijn eerste date met Rianne. Ze gaan samen een hapje eten. De date bevalt beiden zo goed dat er meer afspraakjes volgen. Tijdens elke ontmoeting leren ze elkaar een beetje beter kennen.

Rianne valt erg in de smaak bij Martin. Hij vindt haar een vlotte, spontane meid en is gecharmeerd van haar krullen en lach. Rianne vindt Martin ook leuk maar is wat terughoudend. Na een paar teleurstellingen in het verleden wil ze niet over één nacht ijs gaan.

In de loop van de tijd groeit Rianne’s vertrouwen in Martin. Ze raakt steeds meer op hem gesteld. Hij is rustig en zorgzaam en net als zij sportief. Rianne kan zichzelf zijn bij hem en vindt het fijn dat hij haar tegenwicht biedt. Na zes dates is het officieel ‘aan’.

Familie en vrienden reageren enthousiast op het nieuws. Ze vinden het stoer en hip dat Rianne en Martin elkaar via Funky Fish hebben leren kennen. De afstand is nog wel een dingetje maar uiteindelijk weet het stel daar een mouw aan te passen.

Op 13 oktober 2017 treden Martin en Rianne in het huwelijk. Als ze na de bruiloft thuiskomen, wacht hen een verrassing: hun hele voor- en achtertuin inclusief de platte dakdelen ligt vol met echte flessenpost van de bruiloftsgasten (in totaal 500 flessen met gelukwensen!).

Inmiddels genieten Martin en Rianne met volle teugen van hun huisje-boompje-beestjebestaan. Ze zijn gelukkig met elkaar en hopen een gezin te mogen stichten. De tips die ze andere leden van Funky Fish willen meegeven:

Wees niet te veeleisend of te kieskeurig. Ga profielen lezen, zet bepaalde eisen opzij en richt je op wat je echt belangrijk vindt. En blijf volhouden.
Reacties: 0