christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Liset en Gido

Succesverhaal door , , Reacties: 1, Nederlands
Gewijzigd op: 20-05-2022 16:52
Het succesverhaal van Liset en Gido begon op 22 april 2014, ongeveer twee uur nadat Gido zich had aangemeld op datingsite FunkyFish.nl. Liset: "Dat hij er niet lang hoefde rond te zwemmen heeft hij aan mij te danken..."

Toen Liset door het overzicht van Hollandse Nieuwe scrolde, trok de foto van Gido meteen haar aandacht: "Na een aantal teleurstellende dates met mannen op FunkyFish.nl had ik de hoop bijna opgegeven. Ik had met mezelf afgesproken geen contact meer op te nemen met mannen omdat ik wilde dat een man het initiatief zou nemen. Maar ik had ook wel door dat 100 keer op Gido's profiel kijken in de hoop dat hij mij een flesje zou sturen enigszins wanhopig over kon komen..."

Lizet besloot toch maar de stoute schoenen aan te trekken en Gido een flesje te sturen: "En toen begon het wachten wat ik zo erg vond. Gelukkig kreeg ik een paar uur later al een reactie van Gido."

Toen Gido zich inschreef bij FunkyFish.nl had hij nog geen ervaring met online daten: "Ik was op zoek naar een relatie maar het dorp waar ik vandaag kom, Sibculo, is nogal klein. En aangezien de meeste dorpsbewoners grijs zijn, zag ik daar weinig mogelijkheden. Ook zocht ik een christelijke vrouw, maar in de kroegen waar ik kwam ontmoette ik voornamelijk niet-christelijke vrouwen. Dat wilde ik eigenlijk niet meer."

Een vriend adviseerde Gido om FunkyFish.nl eens te proberen. Gido: "Nadat ik een profiel had aangemaakt heb ik even kort rondgekeken. Liset viel mij al meteen op maar ik had geen tijd om een berichtje te schrijven omdat mijn college begon. Toen ik na mijn college op de website keek had ik al een berichtje van Liset. Hoe leuk!"

Binnen de kortste keren stuurden Liset en Gido elkaar de hele dag door berichtjes. Liset: "Het was alsof we elkaar al heel lang kenden. We besloten vrij snel om niet te lang te wachten met elkaar in het echt ontmoeten. Bij vorige dates had ik meegemaakt dat het online erg goed klikte maar in het echt tegenviel."

Twee weken na het eerste flesje hadden Liset en Gido hun eerste date. Liset: "Gido kwam naar Arnhem. Hij was 'fashionably late' waardoor ik het niet meer hield van de zenuwen. Mijn beeld van Gido was érg positief en daarom was ik best bang dat het weer tegen zou vallen... Niets was minder waar. Waar we online begonnen waren, gingen we in real-life gewoon verder. Natuurlijk had ik gezonde spanningen tijdens de date maar het voelde ook heel vertrouwd. We konden echt de diepte ingaan in het gesprek dat we hadden."

"Eigenlijk ging alles vanaf het begin al vanzelf", vult Gido aan. "We kletsten urenlang, konden (en kunnen) samen gigantisch lachen. Ik had met mezelf afgesproken dat degene met wie ik een relatie zou krijgen mijn vrouw zou worden. Dat is nogal een uitspraak, maar na vijf dates was ik ervan overtuigd dat Liset en ik voor elkaar bestemd waren. Oké, ik heb haar niet direct ten huwelijke gevraagd, maar na die vijf dates waren we wel officieel een stelletje."

Volgens Liset is het vertrouwde gevoel de rode draad in hun relatie: "Ik kan helemaal mijzelf zijn bij Gido. Ik kan bijvoorbeeld als een debiel door de kamer dansen en dan kijkt hij mij met pretoogjes aan en zegt: 'Wat ben je toch leuk.' Ik hou van fashion en er leuk uitzien maar ik zit geregeld in zijn geruite pyjamabroek en sloffen op de bank en dan zegt hij dat-ie me zo op mijn leukst vindt. Dat is ook wat ik zo waardeer in hem, zijn volledige toewijding naar mij toe. Ondanks dat ik de eerste was die een berichtje stuurde, heeft hij mij echt veroverd in de tijd daarna."

Liset en Gido voelden al snel dat ze 'the one' konden zijn voor elkaar. Ze waren ervan overtuigd dat God dit zo geleid had. Gido: "Alles leek te kloppen en dat was ook zo. We waren smoorverliefd en konden goed met elkaars vrienden overweg. Daarnaast voelde ik me onmiddellijk thuis bij haar ouders. Men zegt altijd dat je niet voor je schoonfamilie kiest en dat is ook zo, maar ik heb er gewoon een superleuke vader en moeder bij!"

Toen Gido na zijn afstuderen begon te werken als consultant, kwamen de trouwplannen: "Ik moest alleen Liset nog even ten huwelijk vragen..."

Gido besloot het romantisch aan te pakken. Hij ontvoerde Liset naar een idyllische B&B in het hart van Friesland: "Met de eigenaresse had ik afgesproken dat zij wijn, rozen en kaarsjes klaar zou zetten terwijl ik met Liset uit eten ging. Tijdens het etentje vertelde Liset dat ze zo langzamerhand echt wel graag wilde trouwen. Stiekem hoopte ze dat ik haar dat weekend zou vragen. Waarom had ik haar anders ontvoerd?"

Om de spanning er nog even in te houden maakte Gido haar wijs dat dit weekend gewoon bedoeld was om lekker te ontspannen: "De teleurstelling was van haar gezicht af te lezen! Toen we terug gingen naar de B&B verwachtte Liset helemaal niks meer. Bij aankomst stond alles vol met rozen en kaarsjes. Nietsvermoedend zei Liset: 'Oh wat lief van de eigenaresse dat ze het zo gezellig heeft gemaakt!' Maar toen ik voor haar op mijn knieën ging en de ring tevoorschijn haalde viel het kwartje. Gelukkig zei ze 'ja'!"

Op 29 september 2016 gaven Liset en Gido elkaar het ja-woord. Ze kijken terug op een geweldige trouwdag met al hun vrienden en familie. Liset: "In onze persoonlijke geloften kwam naar voren hoe bijzonder God alles geleid heeft en hoe we Zijn zegen hebben ervaren de afgelopen jaren. God is toch best modern dat Hij de huidige techniek heeft gebruikt om ons bij elkaar te brengen. Nu we getrouwd zijn ervaren we zo veel rust, eindelijk bij elkaar zijn en elke dag letterlijk en figuurlijk bij elkaar thuiskomen. We kijken uit naar het leven samen en hebben zin in de hoopvolle toekomst die God voor ons als stel in petto heeft!"

Toen Liset en Gido thuiskwamen na hun huwelijksnacht wachtte hen een leuke verrassing. Liset: "Op tafel stond een cadeau van vrienden: een vissenkom met twee goudvissen erin. May I introduce you to Mr. Funky en Mrs. Fish!"

(Trouwfoto Liset & Gido: Chalita Gabriëlle Photography)
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Anne-Ruth en THijs anne-ruth en thijs ©
Succesverhaal - Anne-Ruth en THijs
Succesverhaal - Annerieke en Robin  Funky Fish ©
Succesverhaal - Annerieke en Robin
Succesverhaal - Miranda en Cris Funky Fish ©
Succesverhaal - Miranda en Cris
Reacties (1)
  • Je leest ze wel eens, die succes verhalen, als ik eerlijk ben, vind ik dit toch de leukste tot nu toe...
    Veel geluk samen en misschien lees je die van mij/ons ook.... tzt
    2 someone 73 | 25-12-2016 | 04:18 | NL