christelijke datingsite en community

Succesverhaal - Arina en Bart

Succesverhaal door , , Reacties: 0, Nederlands
Gewijzigd op: 13-05-2022 16:05
Arina (24) hoort in haar gemeente over een aantal succesverhalen van FunkyFish.nl. Ze is daardoor wel benieuwd wat er allemaal te vinden is op de website. Ruim een jaar nadat ze zich heeft aangemeld komt ze het profiel van Bart-Jan (25) tegen. Ze vindt het een ontzettend leuk uitziende jongen en stuurt hem een berichtje.

Bekend gezicht

Arina: “In eerste instantie kwam hij mij niet bekend voor. Maar toen hij mij een berichtje terug stuurde met de vraag waar ik op school had gezeten, want ik kwam hem zo bekend voor, begon het balletje te rollen. We zijn 8 jaar geleden op dezelfde school begonnen. Ieder een andere opleiding.”

Bart-Jan: “Ik zag de foto van Arina toen ze me een berichtje stuurde en dacht: Hé, dat is een bekend gezicht! Volgens mij heb ik bij haar in de klas gezeten. Het berichtje dat ze had geschreven was erg leuk. Ik vond de manier waarop Arina reageerde erg leuk. Ze kwam gelijk heel erg spontaan over. Daar moest ik wel op reageren. En toen ging het van flesjes snel over op lange mails.”

Snel vertrouwd

Arina: “Ik vond het erg leuk dat Bart-Jan van alles vroeg en begon te kletsen over van alles en nog wat. Het voelde daardoor al snel erg vertrouwd. Vanaf eind april van dit jaar hadden we contact via de flessenpost en via e-mail. Op 15 mei hadden we onze eerste date. We hadden toevallig allebei die dag een vrije dag. Toen hebben we 's middags bij mij thuis afgesproken. Daar hebben we even wat gedronken en gekletst. Daarna zijn we naar 's Gravenzande gereden voor een strandwandeling. Nadat we een flink stuk hadden gelopen, hebben we even wat gedronken en zijn we terug gelopen. 's Avonds zijn we in Hoek van Holland nog uit eten geweest en daarna heeft Bart-Jan me thuis gebracht.”

Bart-Jan: “De woensdag na onze date ben ik uit m'n werk weer langs geweest bij Arina. We hebben heerlijk gegeten. Het weekend daarna was het Pinksteren. Op zondag zijn we naar Opwekking geweest met vrienden van Arina. Vanaf toen was het eigenlijk al wel een klein beetje officieel maar Arina wilde dat ik haar officieel verkering vroeg. Zo gezegd, zo gedaan.”

Spontaan en gezellig

Arina: “Ik denk dat we elkaar goed aanvullen. Ben ik een keer boos, dan beurt Bart-Jan me weer op. En andersom. Hij trapt soms wel eens op de rem als ik een beetje doorsla in bepaalde dingen. En zegt wat hij denkt of vindt.”

Bart-Jan: “Ik vind het erg leuk dat Arina spontaan is en gezellig kan kletsen. Dat trekt mij aan. We zijn open en eerlijk tegen over elkaar. Het voelde gelijk erg goed en vertrouwd samen. We zijn nu bijna vier maanden samen. Maar het voelt al vééél langer.”

Arina: “Op onze tijd op FunkyFish.nl kijken we met veel plezier terug. We hebben allebei een leuke tijd gehad en leuke contacten opgedaan. En we hebben er natuurlijk het allerleukste contact aan over gehouden!”
Log in om te reageren.
LEES OOK
Succesverhaal - Petra en Mark  Funky Fish ©
Succesverhaal - Petra en Mark
Succesverhaal - Marieke en Daniël Funky Fish ©
Succesverhaal - Marieke en Daniël
Succesverhaal - Sabine en Elco  Funky Fish ©
Succesverhaal - Sabine en Elco